Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

24" ramlös IPS-gamingskärm med 1 ms responstid & 144 Hz

AOC 24G2U

  Art.nr: 1010244
 • 24" Full HD-skärm IPS-panel
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid
 • AMD Radeon™ FreeSync™
 • Ramlös design, Lowblue Light & flimmerfri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC 24G2U är en 24" Full HD-gamingskärm som med specifikationer som 144 Hz uppdateringshastighet och 1 ms responstid, ser till att skärmen hänger med i snabba action- & racingspel. Du får dessutom stöd för FreeSync vilket vilket hjälper till att eliminera bildhack, för bästa möjliga bildåtergivningen. 24G2U har dessutom en modern design med mycket tunna kanter, den ramlösa designen möjliggör sömlös användning av flera skärmar bredvid varandra.

Sweclockers testpilot

En bra bildskärm har alltid varit dyr men idag har milstoplen förflyttats framåt och handlar snarare mer om skärmstorlek, upplösning och funktioner. Denna bildskärm jag testat är för mig ett bra bevis på att det idag inte krävs en fet plånbok för att ta del av en riktigt bra bildskärm för spelentusiasten.

En bildskärm som levererar uppdateringsfrekvens på hela 144 Hz, låga eftersläpningar, med hjälp av modern stroboskopteknik, och fantastisk färgåtergivning tack vare IPS-panelen. Typiska svaghetsområden som kontrast är även den bra.

Läs hela testet på Sweclockers

AMD FreeSync

Oavsett spel eller inställningar så kan du uppnå den bildåtergivningen via AMD Free-Sync-tekniken. Det spelar ingen roll om du springer genom explosioner i actionspel eller tar regnvåta kurvor i racingspel, AMD Free-Sync ser till att du kan ta farväl av irriterande bildhack.  

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla uppdateringshastigheten jämfört med många andra skärmar, och slipp suddiga rörelser. Med en 144Hz uppdateringshastighet återges varje bildruta skarpt och i jämn följd, extra viktigt i snabba FPS-spel där varje ögonblick är livsviktigt.

Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

1 ms responstid & ramlös

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de störande effekterna av spökbilder.

Förutom att AOC 24G2U ser modern och attraktiv ut, möjliggör den ramlösa designen sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Placera dem sida vid sida för en optimal gamingupplevelse.

Lowblue Light & flimmerfri

AOC Lowblue Light skyddar dig från skadligt blått ljus som under långa spelsessioner har visat sig orsaka ögonbelastning, huvudvärk och sömnstörningar. Skärmens Lowblue Light-funktion reducerar de skadliga våglängderna som utsänds utan att offra färgkompositionen, vilket gör upplevelsen fri från oro för ögonskador.

AOC flimmerfri teknologi använder en DC (Direct Current) bakgrundsbelysning, vilket reducerar flimrande ljusnivåer. Med minimerad ögonbelastning och trötthet känner du dig fri att njuta av de långa och intensiva spelmaraton.

Tekniska specifikationer

 • Paneltyp: IPS
 • Bildförhållande: 16:9
 • Pixelhöjd: 0.2745 mm
 • Ljusstyrka: 250 cd/m²
 • Kontrast: 1000:1 / 80000000:1
 • Lutningsvinkel: -3.5/+21.5
 • Högtalare: Stereo - 2 Watt
 • VESA: 100 x 100 mm
 • Vikt: 4,25 kg
1010244 AOC AOC 24G2U 24G2U/BK AOC 24G2U är en 24" Full HD-gamingskärm som med specifikationer som 144 Hz uppdateringshastighet och 1 ms responstid, ser till att skärmen hänger med i snabba action- & racingspel. Du får dessutom stöd för FreeSync vilket vilket hjälper till att eliminera bildhack, för bästa möjliga bildåtergivningen. 24G2U har dessutom en modern design med mycket tunna kanter, den ramlösa designen möjliggör sömlös användning av flera skärmar bredvid varandra. Sweclockers testpilot En bra bildskärm har alltid varit dyr men idag har milstoplen förflyttats framåt och handlar snarare mer om skärmstorlek, upplösning och funktioner. Denna bildskärm jag testat är för mig ett bra bevis på att det idag inte krävs en fet plånbok för att ta del av en riktigt bra bildskärm för spelentusiasten.En bildskärm som levererar uppdateringsfrekvens på hela 144 Hz, låga eftersläpningar, med hjälp av modern stroboskopteknik, och fantastisk färgåtergivning tack vare IPS-panelen. Typiska svaghetsområden som kontrast är även den bra.Läs hela testet på Sweclockers AMD FreeSync Oavsett spel eller inställningar så kan du uppnå den bildåtergivningen via AMD Free-Sync-tekniken. Det spelar ingen roll om du springer genom explosioner i actionspel eller tar regnvåta kurvor i racingspel, AMD Free-Sync ser till att du kan ta farväl av irriterande bildhack.   144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla uppdateringshastigheten jämfört med många andra skärmar, och slipp suddiga rörelser. Med en 144Hz uppdateringshastighet återges varje bildruta skarpt och i jämn följd, extra viktigt i snabba FPS-spel där varje ögonblick är livsviktigt.Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing. 1 ms responstid & ramlös Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de störande effekterna av spökbilder.Förutom att AOC 24G2U ser modern och attraktiv ut, möjliggör den ramlösa designen sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Placera dem sida vid sida för en optimal gamingupplevelse. Lowblue Light & flimmerfri AOC Lowblue Light skyddar dig från skadligt blått ljus som under långa spelsessioner har visat sig orsaka ögonbelastning, huvudvärk och sömnstörningar. Skärmens Lowblue Light-funktion reducerar de skadliga våglängderna som utsänds utan att offra färgkompositionen, vilket gör upplevelsen fri från oro för ögonskador. AOC flimmerfri teknologi använder en DC (Direct Current) bakgrundsbelysning, vilket reducerar flimrande ljusnivåer. Med minimerad ögonbelastning och trötthet känner du dig fri att njuta av de långa och intensiva spelmaraton. Tekniska specifikationer Paneltyp: IPSBildförhållande: 16:9Pixelhöjd: 0.2745 mmLjusstyrka: 250 cd/m²Kontrast: 1000:1 / 80000000:1Lutningsvinkel: -3.5/+21.5Högtalare: Stereo - 2 WattVESA: 100 x 100 mmVikt: 4,25 kg Gamingskärm 4,8 16 2390 SEK 2390 NewCondition PreOrder
 1. Gaming
 2. Gamingskärm