Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

I händelsernas centrum med en välvd 35" gamingskärm

AOC Agon AG352QCX

  Art.nr: 1005731
  • Välvd 35" WFHD (2560 x 1080)
  • 200 Hz uppdateringshastighet
  • 4 ms responstid (GTG)
  • AMD Radeon™ FreeSync™-kompatibel
  • Lowblue Light-teknik

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC Agon AG352QCX är en stor 35-tums välvd MVA-skärm i 21:9-format, som nu mer än någonsin kan försänka dig som spelare in i virtuella världar. Den är utrustad med adaptiv-Sync (stöder FreeSync-teknik) och en uppdateringsfrekvens på 200 Hz, för en ultramjuk spelupplevelse.

WQHD-upplösning

Med en 2560 x 1080 upplösning erbjuder AG352QCX dig överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar alla detaljer. Den breda bilden med bildkvoten 21:9 är perfekt för att titta på filmer i ett utvidgat format, eller så kan du fördjupa dig i det senaste spelen. Plus att den ger mer plats när det är dags att arbeta.

200 Hz uppdateringshastighet

Skärmens uppdateringshastighet på 200 Hz är mer än tre gånger branschstandarden på 60 Hz. Nu kan du få ut hela potentialen ur ditt grafikkort, och du behöver inte längre oroa dig för skärmhack, rörelseoskärpa och fördröjningar. Spelen kommer att flyta på som de var tänkta att göra, och dina färdigheter kan nå nya höjder. 

AMD FreeSync

Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Ta del av en fullmatad gamingskärm med alla de viktigaste spelfunktionerna. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig.

Lowblue Light

AOC Lowblue Light skyddar dig från skadligt blått ljus som under långa spelsessioner har visat sig orsaka ögonbelastning, huvudvärk och sömnstörningar. Skärmens Lowblue Light-funktion reducerar de skadliga våglängderna som utsänds utan att offra färgkompositionen, vilket gör upplevelsen fri från oro för ögonskador.

Shadow Control

Med Shadow Control kan du lysa upp mörka partier eller mörka ner dem, utan att påverka resten av skärminnehållet.

1005731 AOC AOC Agon AG352QCX AG352QCX AOC Agon AG352QCX är en stor 35-tums välvd MVA-skärm i 21:9-format, som nu mer än någonsin kan försänka dig som spelare in i virtuella världar. Den är utrustad med adaptiv-Sync (stöder FreeSync-teknik) och en uppdateringsfrekvens på 200 Hz, för en ultramjuk spelupplevelse. WQHD-upplösning Med en 2560 x 1080 upplösning erbjuder AG352QCX dig överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar alla detaljer. Den breda bilden med bildkvoten 21:9 är perfekt för att titta på filmer i ett utvidgat format, eller så kan du fördjupa dig i det senaste spelen. Plus att den ger mer plats när det är dags att arbeta. 200 Hz uppdateringshastighet Skärmens uppdateringshastighet på 200 Hz är mer än tre gånger branschstandarden på 60 Hz. Nu kan du få ut hela potentialen ur ditt grafikkort, och du behöver inte längre oroa dig för skärmhack, rörelseoskärpa och fördröjningar. Spelen kommer att flyta på som de var tänkta att göra, och dina färdigheter kan nå nya höjder.  AMD FreeSync Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Ta del av en fullmatad gamingskärm med alla de viktigaste spelfunktionerna. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig. Lowblue Light AOC Lowblue Light skyddar dig från skadligt blått ljus som under långa spelsessioner har visat sig orsaka ögonbelastning, huvudvärk och sömnstörningar. Skärmens Lowblue Light-funktion reducerar de skadliga våglängderna som utsänds utan att offra färgkompositionen, vilket gör upplevelsen fri från oro för ögonskador. Shadow Control Med Shadow Control kan du lysa upp mörka partier eller mörka ner dem, utan att påverka resten av skärminnehållet. Gamingskärm 3 2 6490 SEK 6490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskärm