Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 24" gamingskärm med AMD FreeSync Premium

AOC C24G2U/BK

  Art.nr: 1013274
  • Välvd 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 165 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (MPRT)
  • Lowblue Light & Low input lag
  • AMD FreeSync™ Premium
2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC C24G2U/BK är en välvd 24" FHD-gamingskärm som verkligen kommer till sin rätta i snabba actionspel. Med en uppdateringshastighet på 165 Hz och en responstid på endast 1 ms, levererar den bilder av hög kvalitet, utan vare sig bildhack eller oskärpa. Med en skärmstorlek på 24 tum och en välvning på 1500 R tar skärmen dig ännu djupare in i bilden. Och med hjälp av FreeSync Premium får du en optimerad anpassning mellan GPU och skärm. Du får även ta del av funktioner som AOC låg inmatningsfördröjning och AOC Lowblue Light, allt för att ge dig en så bra spelupplevelse som möjligt.

165 Hz uppdateringshastighet

Med 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem för AOC C24G2U/BK. Du kommer att njuta av silkeslätt gameplay, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms (MPRT) får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. MPRT står för Moving Picture Response Time och är ett annat sätt att mäta responstiden istället för GTG (Gray To Gray)

AMD FreeSync Premium

Njut av skarpa bilder i snabba spel. AMD FreeSync Premium-tekniken säkerställer att ditt grafikkort och skärmens uppdateringsfrekvens synkroniseras, vilket ger en flytande och hackfri spelupplevelse. Du får även ta del av LFC-funktionen (Low Framrate Compensation) vilket eliminerar risken för hack om bildhastigheten sjunker under uppdateringsfrekvensen.

Low input lag

Sätt dina reflexer på prov genom att växla till läget AOC låg inmatningsfördröjning. Glöm bort grafiska krusiduller: I detta läge ligger fokuset på den realistiska svarstiden, vilket ger dig den ultimata fördelen under nervkittlande strider.

Lowblue Light

AOC Lowblue Light skyddar dig från skadligt blått ljus som under långa spelsessioner har visat sig orsaka ögonbelastning, huvudvärk och sömnstörningar. Skärmens Lowblue Light-funktion reducerar de skadliga våglängderna som utsänds utan att offra färgkompositionen, vilket gör upplevelsen fri från oro för ögonskador.

Välvd design

Få optimal inlevelse med den djupa välvningen på 1500 R. Den böjda designen lindas runt dig och placerar dig i centrum av handlingen och ger en fördjupad spelupplevelse.