Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" FHD-gamingskärm med 0,5 ms responstid & 240 Hz

AOC C27G2ZU/BK

  Art.nr: 1013269
  • Välvd 27" Full HD (1920 x 1080)
  • 240 Hz uppdateringshastighet
  • 0,5 ms responstid
  • AMD FreeSync™ Premium
3 690:-

Delbetala från 346:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC C27G2ZU/BK är en välvd 27" Full HD-gamingskärm som med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz, responstid på 0,5 ms och låg ingångsfördröjning gör det möjligt för AOC C27G2ZU att ge en perfekt spelupplevelse. Tack vare sin böjda design, höjdjustering och svängbarhet kan skärmen även justeras efter just dina individuella behov. Dessutom så har C27G2ZU utrustats med både FreeSync Premium, för flytande och hackfri gameplay.

240 Hz uppdateringsfrekvens

Utrusta dig själv med en otroligt hög uppdateringsfrekvens på 240 Hz, och slipp suddiga rörelser. Med en 240 Hz uppdateringshastighet återges varje bildruta skarpt och i jämn följd, extra viktigt i snabba FPS-spel där varje ögonblick är livsviktigt.

0,5 ms responstid

En responstid på endast 0.5 ms GTG betyder hastighet utan fördröjning för en förbättrad upplevelse. Snabba handlingar och dramatiska övergångar kommer att göras smidigt utan spökeffekter.

AMD FreeSync Premium

Njut av skarpa bilder i snabba spel. AMD FreeSync Premium-tekniken säkerställer att ditt grafikkort och skärmens uppdateringsfrekvens synkroniseras, vilket ger en flytande och hackfri spelupplevelse. 

Du får även ta del av LFC-funktionen (Low Framrate Compensation) vilket eliminerar risken för hack om bildhastigheten sjunker under uppdateringsfrekvensen.

Välvd design

Få optimal inlevelse med den djupa välvningen på 1500 R. Den böjda designen lindas runt dig och placerar dig i centrum av handlingen och ger en fördjupad spelupplevelse.