Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2 st välvda 31,5" Full HD-gamingskärmar samt skärmhållare

AOC C32G1 X2 + Andersson MRA 3.2

  Art.nr: C525_1
  • 31,5" välvd Full HD-skärm
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • Bordsmonterat fäste med dubbla armar
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

AOC Bli helt uppslukad av en välvd 31,5" Full HD-gamingskärm

3 190:-

AOC C32G1 är en 31,5" välvd bildskärm som garanterat kommer ge dig en uppslukande upplevelse. Du får bland annat ta del av Full HD-upplösning med 144 Hz uppdateringshastighet, samt 1 ms responstid allt för att ge dig en skärm som passar utmärkt för gaming och andra typer av multimedia. C32G1 har dessutom utrustats med FreeSync och ett antal andra spelfunktioner, för att ge dig en fördel över dina motståndare. 

31,5 tums VA-panel med ramlös design

Med den stora storleken på 31,5" samt att den är välvd, kan du verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Och förutom att den ser modern och attraktiv ut, möjliggör en ramlös design sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Dina markörer/fönster kommer inte längre att tappas bort i mörkret när många skärmar placeras sida vid sida.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

Flimmerfri

AOC flimmerfri teknologi använder en DC (Direct Current) bakgrundsbelysning, vilket reducerar flimrande ljusnivåer. Med ögonbelastning och trötthet som absolut minimeras, känner du dig fri att njuta av de långa och intensiva spelmötena bekvämt.

FreeSync & 1 ms responstid

Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig.

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

Andersson Bordsmonterat fäste med dubbla armar för skärmar 17 - 32"

599:-

Andersson MRA 3.2 är stilrent bordsmonterat (passar bord som är 10-85 mm tjocka) fäste för dina datorskärmar. Armarna har fjädrar som du kan ställa in den specifika skärmen för att det skall vara enkelt och följsamt så man får skärmarna i önskat läge.

För att du skall få en exakt betraktningsvinkel kan du tilta från -90° till 90°. Armlängden på fästet är ca. 42 cm.

Integrerad kabelränna

För att du skall slippa ha kablarna hängande ner på skrivbordet tar den integrerade kabelrännan hand om kablarna och leder dem genom armen och vidare ner bakom skrivbordet. 

VESA-standard

Fästet passar till skärmar från 17" upp till 32" med en maxvikt på 8kg per arm. Skärmen behöver ha en VESA-standard på 75x75, 100x100 eller 115x115 för att passa fästet.

360° rotation

Fästet går att rotera runt mittaxeln i 360° vilket ser till att du enkelt och smidigt kan ställa den i vilken position du vill. Toppaxeln går att rotera i 180°

OBS: Skärm ingår ej

AOC C32G1 X2 + Andersson MRA 3.2 Gamingskärm 6879 SEK 6879 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskärm