Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bli helt uppslukad av en välvd 31,5" Full HD-gamingskärm

AOC C32G1

  Art.nr: 1005735
  • Välvd 31,5" Full HD (1920 x 1080)
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (GTG)
  • AMD Radeon™ FreeSync™-kompatibel
  • Ramlös design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC C32G1 är en 31,5" välvd bildskärm som garanterat kommer ge dig en uppslukande upplevelse. Du får bland annat ta del av Full HD-upplösning med 144 Hz uppdateringshastighet, samt 1 ms responstid allt för att ge dig en skärm som passar utmärkt för gaming och andra typer av multimedia. C32G1 har dessutom utrustats med FreeSync och ett antal andra spelfunktioner, för att ge dig en fördel över dina motståndare. 

31,5 tums VA-panel med ramlös design

Med den stora storleken på 31,5" samt att den är välvd, kan du verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Och förutom att den ser modern och attraktiv ut, möjliggör en ramlös design sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Dina markörer/fönster kommer inte längre att tappas bort i mörkret när många skärmar placeras sida vid sida.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

Flimmerfri

AOC flimmerfri teknologi använder en DC (Direct Current) bakgrundsbelysning, vilket reducerar flimrande ljusnivåer. Med ögonbelastning och trötthet som absolut minimeras, känner du dig fri att njuta av de långa och intensiva spelmötena bekvämt.

FreeSync & 1 ms responstid

Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig.

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

1005735 AOC AOC C32G1 C32G1 AOC C32G1 är en 31,5" välvd bildskärm som garanterat kommer ge dig en uppslukande upplevelse. Du får bland annat ta del av Full HD-upplösning med 144 Hz uppdateringshastighet, samt 1 ms responstid allt för att ge dig en skärm som passar utmärkt för gaming och andra typer av multimedia. C32G1 har dessutom utrustats med FreeSync och ett antal andra spelfunktioner, för att ge dig en fördel över dina motståndare.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 31,5 tums VA-panel med ramlös design Med den stora storleken på 31,5" samt att den är välvd, kan du verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Och förutom att den ser modern och attraktiv ut, möjliggör en ramlös design sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Dina markörer/fönster kommer inte längre att tappas bort i mörkret när många skärmar placeras sida vid sida. 144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing. Flimmerfri AOC flimmerfri teknologi använder en DC (Direct Current) bakgrundsbelysning, vilket reducerar flimrande ljusnivåer. Med ögonbelastning och trötthet som absolut minimeras, känner du dig fri att njuta av de långa och intensiva spelmötena bekvämt. FreeSync & 1 ms responstid Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig.Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. Gamingskärm 4,3 19 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskärm