Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 27" QHD-skärm med 1 ms responstid

AOC CQ27G2U/BK

  Art.nr: 1011215
  • Välvd 27" QHD (2560 x 1440)
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (MPRT)
  • AMD FreeSync™

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AOC CQ27G2U/BK är en 27" stor QHD-gamingskärm med välvd design som ger dig en vid visningsvinkel och en extra stor detaljrikedom i dina spel och filmer. Den snabba uppdateringshastigheten på 144 Hz gör att skärmen hänger med i snabba FPS-spel och ger dig en jämnare visning. Tillsammans med funktioner som 1 ms responstid och AMD FreeSync får du en gamingskärm som ger dig en mycket bra gaming-prestanda.

AOC CQ27G2U/BK, 27

QHD-upplösning

Med 2560 x 1440 upplösning erbjuder Quad HD (QHD) överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar de finaste detaljerna. Widescreen 16:9-bildförhållandet ger dig gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i dess ursprungliga storlek.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

AMD FreeSync

Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms (MPRT) får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. MPRT står för Moving Picture Response Time och är ett annat sätt att mäta responstiden istället för GTG (Gray To Gray)

1011215 1011215 AOC AOC CQ27G2U/BK CQ27G2U/BK AOC CQ27G2U/BK är en 27" stor QHD-gamingskärm med välvd design som ger dig en vid visningsvinkel och en extra stor detaljrikedom i dina spel och filmer. Den snabba uppdateringshastigheten på 144 Hz gör att skärmen hänger med i snabba FPS-spel och ger dig en jämnare visning. Tillsammans med funktioner som 1 ms responstid och AMD FreeSync får du en gamingskärm som ger dig en mycket bra gaming-prestanda. QHD-upplösning Med 2560 x 1440 upplösning erbjuder Quad HD (QHD) överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar de finaste detaljerna. Widescreen 16:9-bildförhållandet ger dig gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i dess ursprungliga storlek. 144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> AMD FreeSync Du kan nu uppnå den högsta frameraten och smidigaste möjliga bildåtergivningen via AMD FreeSync Technology. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer kommer du inte märka tearing eller input lag, och du får möjligheten att lämna dina motståndare i dammet bakom dig. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms (MPRT) får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. MPRT står för Moving Picture Response Time och är ett annat sätt att mäta responstiden istället för GTG (Gray To Gray) Gamingskärm 4,5 6 3690 SEK 3690 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskärm