Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" ROG Swift-skärm med 165 Hz och NVIDIA G-Sync

ASUS ROG Swift PG278QR

  Art.nr: 237565
  • 27" QHD (2560 x 1440)
  • 165 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (GTG
  • NVIDIA® G-SYNC™-kompatibel*
  • Tilt, höj- och sänkbar
  • Max 1 per kund

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS ROG Swift PG278QR gamingskärm är byggd för seger på den professionella spelarenan och har en WQHD panel med hela 165Hz uppdateringsfrekvens och 1 ms svarstid. Integrerad NVIDIA® G-SYNC ™ -teknik synkroniserar skärmens uppdateringsfrekvens till grafikkortet för smidig grafik och lag-fria spel. Denna monitor har den senaste tekniken och designdetaljer för att göra det till ett måste för alla spelare.

NVIDIA G-SYNC™-

NVIDIA G-SYNC™-skärmteknik levererar det jämnaste, snabbaste och mest fantastiska spelupplevelse du kan tänka dig. G-SYNC™ synkroniserar uppdateringsfrekvensen hos ROG SWIFT med GeForce GTX-grafikkortet i din dator. Det eliminerar screen tearing, minimerar stuttering och input lag. Scener visas omedelbart, samtidigt som objekt ser skarpare och mer levande ut. Spelet blir även jämnt och responsivt, vilket garanterar en seriöst vinnande fördel.

Anslutningsmöjligheter och skärm med full justering

ASUS PG278QR kan anslutas till Displayport och innehåller även en integrerad hubb för tvåUSB 3.0. PG278QR har även VESA-väggmontage och ett mångsidigt stativ med full justering av tilt, swivel, pivot och höjd – för en perfekt visningsposition när du spelar de senaste spelen.

Snabb responstid

ASUS PG278QR levererar också en imponerande responstid på endast 1 ms som tillsammans med 165 Hz uppdateringsfrekvens ger en jämnare balans vid tung grafik, precis det som behövs för att uppleva dagens spel till deras fulla potential. Den har även ASUS GamePlus och NVIDIA® G-SYNC™-teknik som är designade för att leverera den ultimata spelupplevelsen.

WQHD 2560 x 1440 upplösning

ROG Swift PG278QR representerar en ny generation bildskärmar. Med en WQHD 2560 x 1440 panel som ger fyra gånger så hög upplösning 720p och 109 pixlar per tum. Du får njuta av mer bildinformation och upp till 77% mer utrymme på skrivbordet än standard Full HD (1920 x 1080) visar. 

Flicker free

Tack vare Flicker Free och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer bort för att ge dig en mer bekväm visningsupplevelse och hjälpa till att minska ögontrötthet vid längre stunder framför datorn. 

OSD - GamePlus

Skärmen har en funktion som är perfekt för dig som spelar FPS-spel, eller andra spel som använder sig av korshår som sikte. Funktionen heter GamePlus och låter dig ha ett "on screen display"-korshår som gör det tydligare var du ha siktet någonstans. Det går att fälja mellan fyra olika utseenden på korshåret. Du kan via den inbyggda timern hålla koll på respawn-tider eller använda den för att tajma intervaller.

Extremt smal kantdesign för sömlösa konfigurationer med flera skärmar

ROG Swift PG278QR smala profil och extremt smala 6 mm kant, gör att den passar perfekt till nästan sömlösa konfigurationer med flera skärmar – där du snabbt kan förflytta blicken mellan olika bildskärmar. Den kan dessutom VESA-väggmonteras – ett ännu enklare sätt att konfigurera spelande på flera skärmar.

ASUS ASUS ROG Swift PG278QR 90LM00U3-B01370 ASUS ROG Swift PG278QR gamingskärm är byggd för seger på den professionella spelarenan och har en WQHD panel med hela 165Hz uppdateringsfrekvens och 1 ms svarstid. Integrerad NVIDIA® G-SYNC ™ -teknik synkroniserar skärmens uppdateringsfrekvens till grafikkortet för smidig grafik och lag-fria spel. Denna monitor har den senaste tekniken och designdetaljer för att göra det till ett måste för alla spelare. NVIDIA G-SYNC™- NVIDIA G-SYNC™-skärmteknik levererar det jämnaste, snabbaste och mest fantastiska spelupplevelse du kan tänka dig. G-SYNC™ synkroniserar uppdateringsfrekvensen hos ROG SWIFT med GeForce GTX-grafikkortet i din dator. Det eliminerar screen tearing, minimerar stuttering och input lag. Scener visas omedelbart, samtidigt som objekt ser skarpare och mer levande ut. Spelet blir även jämnt och responsivt, vilket garanterar en seriöst vinnande fördel. Anslutningsmöjligheter och skärm med full justering ASUS PG278QR kan anslutas till Displayport och innehåller även en integrerad hubb för tvåUSB 3.0. PG278QR har även VESA-väggmontage och ett mångsidigt stativ med full justering av tilt, swivel, pivot och höjd – för en perfekt visningsposition när du spelar de senaste spelen. Snabb responstid ASUS PG278QR levererar också en imponerande responstid på endast 1 ms som tillsammans med 165 Hz uppdateringsfrekvens ger en jämnare balans vid tung grafik, precis det som behövs för att uppleva dagens spel till deras fulla potential. Den har även ASUS GamePlus och NVIDIA® G-SYNC™-teknik som är designade för att leverera den ultimata spelupplevelsen. WQHD 2560 x 1440 upplösning ROG Swift PG278QR representerar en ny generation bildskärmar. Med en WQHD 2560 x 1440 panel som ger fyra gånger så hög upplösning 720p och 109 pixlar per tum. Du får njuta av mer bildinformation och upp till 77% mer utrymme på skrivbordet än standard Full HD (1920 x 1080) visar.  Flicker free Tack vare Flicker Free och Low Blue Light-teknik rensas distraherande flimmer bort för att ge dig en mer bekväm visningsupplevelse och hjälpa till att minska ögontrötthet vid längre stunder framför datorn.  OSD - GamePlus Skärmen har en funktion som är perfekt för dig som spelar FPS-spel, eller andra spel som använder sig av korshår som sikte. Funktionen heter GamePlus och låter dig ha ett "on screen display"-korshår som gör det tydligare var du ha siktet någonstans. Det går att fälja mellan fyra olika utseenden på korshåret. Du kan via den inbyggda timern hålla koll på respawn-tider eller använda den för att tajma intervaller. Extremt smal kantdesign för sömlösa konfigurationer med flera skärmar ROG Swift PG278QR smala profil och extremt smala 6 mm kant, gör att den passar perfekt till nästan sömlösa konfigurationer med flera skärmar – där du snabbt kan förflytta blicken mellan olika bildskärmar. Den kan dessutom VESA-väggmonteras – ett ännu enklare sätt att konfigurera spelande på flera skärmar. Gamingskärm 4,3 3 6490 SEK 6490 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskärm