24" gamingskärm med 1 ms responstid och AMD FreeSync

ASUS VG245H

  Art.nr: 236468
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 75 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (GTG)
  • AMD Radeon™ FreeSync™-kompatibel
  • Fot med höj- och sänkbar funktion

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

24 "ASUS VG245H Full HD-gamingskärm är byggd för den perfekta spelupplevelsen. Den har en ultrasnabb responstid på 1 ms och 75 Hz uppdateringsfrekvens. Det har också GameFast Input-teknik för laggfri bild tillsammans med två HDMI-portar så att du kan njuta av superslät och följsam grafik. Dessutom hjälper AMD FreeSync ™ -tekniken till att eliminera bildrevor för snabba och smidiga bilder när du spelar.

GameFast Input Technology

Input lag är tidsfördröjningen  mellan att trycka på en knapp och se dess effekter på skärmen. Långsam input lag kan orsaka en fördröjd anslutning som ger dig problem med att hålla jämna steg i snabba spel. 

VG245H har GameFast Input-teknik för att minimera input lag så du kommer alltid att vara steget före och hinner trycka på rätt knapp vid rätt tillfälle och direkt se på skärmen vad som händer.

Snabb responstid

ASUS VG245H har 1 ms responstid så alla dina snabba spelsekvenser kommer göras smidigt utan utsmetning, spökbilder och rörelseoskärpa. Du kommer att kunna reagera och svara snabbt på vad du ser på skärmen - en klar fördel i spelarenan.

Superb kvalité med AMD FreeSync

ASUS VG245H har AMD FreeSync™ -teknik för att eliminera bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i första persons, racing och strategispel i realtid samt sportspel.

ASUS-exclusive GameVisual technology

ASUS GameVisual Technology har sex förinställda visningslägen för att optimera grafik för olika typer av innehåll. Denna unika funktion kan lätt nås via en snabbtangent eller On Screen Display (OSD) inställningsmeny.

236468 ASUS ASUS VG245H 90LM02V0-B01370 24 "ASUS VG245H Full HD-gamingskärm är byggd för den perfekta spelupplevelsen. Den har en ultrasnabb responstid på 1 ms och 75 Hz uppdateringsfrekvens. Det har också GameFast Input-teknik för laggfri bild tillsammans med två HDMI-portar så att du kan njuta av superslät och följsam grafik. Dessutom hjälper AMD FreeSync ™ -tekniken till att eliminera bildrevor för snabba och smidiga bilder när du spelar. GameFast Input Technology Input lag är tidsfördröjningen  mellan att trycka på en knapp och se dess effekter på skärmen. Långsam input lag kan orsaka en fördröjd anslutning som ger dig problem med att hålla jämna steg i snabba spel.  VG245H har GameFast Input-teknik för att minimera input lag så du kommer alltid att vara steget före och hinner trycka på rätt knapp vid rätt tillfälle och direkt se på skärmen vad som händer. Snabb responstid ASUS VG245H har 1 ms responstid så alla dina snabba spelsekvenser kommer göras smidigt utan utsmetning, spökbilder och rörelseoskärpa. Du kommer att kunna reagera och svara snabbt på vad du ser på skärmen - en klar fördel i spelarenan. Superb kvalité med AMD FreeSync ASUS VG245H har AMD FreeSync™ -teknik för att eliminera bildrevor och hackig bildhastighet för att ge dig sömlös grafik och smidiga spelupplevelser. Detta ger dig övertaget i första persons, racing och strategispel i realtid samt sportspel. ASUS-exclusive GameVisual technology ASUS GameVisual Technology har sex förinställda visningslägen för att optimera grafik för olika typer av innehåll. Denna unika funktion kan lätt nås via en snabbtangent eller On Screen Display (OSD) inställningsmeny. Gamingskärm 4,5 19 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskärm