Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

24" Full HD-monitor med 144 Hz för en grym spelupplevelse

ASUS VG248QZ

  Art.nr: 1006114
 • 24" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid (GTG)
 • 80 000 000:1 dynamisk kontrast
 • Fot med höj- och sänkbar funktion
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensiva applikationer. Skärmen har en kontrast på 80 000 000:1 och ASUS Smart Contrast Ratio, vilket ger en exceptionell klarhet i bilden. Du får nu möjligheten att ta del av Full HD-kvalité med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket kommer ge nytt liv åt dina favoritspel.

Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning

Full HD 1080p är ett videoformat som har hög upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor.

144 Hz uppdateringsfrekvens

ASUS VG248QZ utrustar dig med högre bildfrekvens än många andra bildskärmar. Och du slipper på så sätt motståndare som verkar hacka över skärmen, vilket gör dem till svåra mål att träffa. Med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz visualiseras de kritiska bildrutorna som visar din fiende med ultrajämna rörelser, och eliminerar oskärpa samt tearing.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar.

Fäst din skärm på väggen

För att göra din datorplats lite lyxigare har du möjligheten att montera skärmen på väggen. Se tekniska specifikation vilken VESA-standard skärmen har och välj kompatibelt väggfäste.

Titta även på

(8 st)
 • 24" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid

1 990:-

Titta även på

(8 st)
 • 24" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid

1 990:-

ASUS ASUS VG248QZ 90LMGG701Q022E1C- ASUS erbjuder mycket god bildkvalitet för grafik-intensiva applikationer. Skärmen har en kontrast på 80 000 000:1 och ASUS Smart Contrast Ratio, vilket ger en exceptionell klarhet i bilden. Du får nu möjligheten att ta del av Full HD-kvalité med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket kommer ge nytt liv åt dina favoritspel. Full HD-upplösning för perfekt detaljåtergivning Full HD 1080p är ett videoformat som har hög upplösning och kan ge perfekt bild med knivskarp detaljåtergivning. Med signalkällor som DVD med uppskalning, Blu-ray-spelare, HDTV-mottagare eller moderna spelkonsoler kan du njuta av bästa möjliga bild på din nya monitor. 144 Hz uppdateringsfrekvens ASUS VG248QZ utrustar dig med högre bildfrekvens än många andra bildskärmar. Och du slipper på så sätt motståndare som verkar hacka över skärmen, vilket gör dem till svåra mål att träffa. Med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz visualiseras de kritiska bildrutorna som visar din fiende med ultrajämna rörelser, och eliminerar oskärpa samt tearing. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms kan du vara säker på att bildskärmen presterar optimalt, även i scener med snabba rörelser. Denna imponerande teknik förbättrar återgivningen av film, spel och strömmande media från Internet utan den ryckighet, oskärpa och skuggning som uppstår på långsammare bildskärmar. Fäst din skärm på väggen För att göra din datorplats lite lyxigare har du möjligheten att montera skärmen på väggen. Se tekniska specifikation vilken VESA-standard skärmen har och välj kompatibelt väggfäste. Gamingskärm 4 4 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingskärm