Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snabb 24,5" gamingskärm med 0,5 ms responstid

ASUS VG258QR

  Art.nr: 1006427
 • 24,5" Full HD (1920 x 1080)
 • 165 Hz uppdateringshastighet
 • 0,5 ms responstid (GTG)
 • NVIDIA® G-SYNC™-kompatibel*
 • Fot med höj- och sänkbar funktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ASUS VG258QR är en 24,5"-gamingskärm som är utformad för intensiva spelsessioner. Du får ta del av Full HD-upplösning med en ultrasnabb responstid på endast 0,5 ms, samt 165 Hz uppdateringsfrekvens för högkvalitativ gameplay. VG258QR har även Adaptive-Sync (FreeSync)-teknik för att eliminera skärmavbrott samt gör att dina favoritspel flyter på och upplevs som de ska upplevas.

165 Hz uppdateringsfrekvens

Med en fantastisk uppdateringsfrekvens på 165 Hz blir snabba bildfrekvenser inga problem för VG258QR. Med ASUS VG258QR slipper du frustrerande fördröjningar, och du får en fördel över dina motståndare.

0,5 ms responstid

Med en responstid på 0,5 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. Det här låter dig reagera direkt på vad du ser på skärmen, särskilt uppskattat i snabba actionspel.

0,5 ms responstid har uppnåtts i interna tester av ASUS, responstiden kan variera beroende på testförutsättningar.

* G-Sync kompatibel med Gefort GTX 10- och RTX 20-seriens grafikkort

Skärmen har blivit utrustad med Adaptive-Sync (FreeSync), men den är även NVIDIA G-Sync kompatibel, vilket innebär att den levererar en grundläggande VRR-upplevelse (Variable Refresh Rate) på GeForce GTX 10-seriens och GeForce RTX 20-seriens grafikkort. För att ge dig sömlösa bilder när du spelar de senaste sport- och actionspelen. Vill du läsa mer G-sync kompatibla skärmar kan du göra det på NVIDIAs hemsida.

Ergonomiskt stativ

ASUS VG258QR är speciellt designad för komfort när du är uppe och spelar länge. Den har ett ergonomiskt designat stativ med justering av lutning, swivel, pivot och höjd – du hittar alltid en perfekt visningsposition, oavsett om du sitter i soffan eller i sängen.

Ultra-low blue light-teknik

ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik minskar mängden skadligt blått ljus och skonar dina ögon. Du kan komma åt och välja fyra olika filterinställningar på skärmen enkelt via OSD-menyn för att hitta det som passar bäst för exempelvis läsning, surf, spel och film eller när omgivningsljuset är lågt.

Flimmerfri-teknik

Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner.

Titta även på

(7 st)
 • 27" Full HD (1920 x 1080)
 • 165 Hz uppdateringshastighet
 • 0,5 ms responstid (GTG)

3 590:-

Titta även på

(7 st)
 • 27" Full HD (1920 x 1080)
 • 165 Hz uppdateringshastighet
 • 0,5 ms responstid (GTG)

3 590:-

1006427 ASUS ASUS VG258QR 90LM0453-B01370 ASUS VG258QR är en 24,5"-gamingskärm som är utformad för intensiva spelsessioner. Du får ta del av Full HD-upplösning med en ultrasnabb responstid på endast 0,5 ms, samt 165 Hz uppdateringsfrekvens för högkvalitativ gameplay. VG258QR har även Adaptive-Sync (FreeSync)-teknik för att eliminera skärmavbrott samt gör att dina favoritspel flyter på och upplevs som de ska upplevas. 165 Hz uppdateringsfrekvens Med en fantastisk uppdateringsfrekvens på 165 Hz blir snabba bildfrekvenser inga problem för VG258QR. Med ASUS VG258QR slipper du frustrerande fördröjningar, och du får en fördel över dina motståndare. 0,5 ms responstid Med en responstid på 0,5 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. Det här låter dig reagera direkt på vad du ser på skärmen, särskilt uppskattat i snabba actionspel. 0,5 ms responstid har uppnåtts i interna tester av ASUS, responstiden kan variera beroende på testförutsättningar. * G-Sync kompatibel med Gefort GTX 10- och RTX 20-seriens grafikkort Skärmen har blivit utrustad med Adaptive-Sync (FreeSync), men den är även NVIDIA G-Sync kompatibel, vilket innebär att den levererar en grundläggande VRR-upplevelse (Variable Refresh Rate) på GeForce GTX 10-seriens och GeForce RTX 20-seriens grafikkort. För att ge dig sömlösa bilder när du spelar de senaste sport- och actionspelen. Vill du läsa mer G-sync kompatibla skärmar kan du göra det på NVIDIAs hemsida. Ergonomiskt stativ ASUS VG258QR är speciellt designad för komfort när du är uppe och spelar länge. Den har ett ergonomiskt designat stativ med justering av lutning, swivel, pivot och höjd – du hittar alltid en perfekt visningsposition, oavsett om du sitter i soffan eller i sängen. Ultra-low blue light-teknik ASUS Ultra-Low Blue Light-teknik minskar mängden skadligt blått ljus och skonar dina ögon. Du kan komma åt och välja fyra olika filterinställningar på skärmen enkelt via OSD-menyn för att hitta det som passar bäst för exempelvis läsning, surf, spel och film eller när omgivningsljuset är lågt. Flimmerfri-teknik Flimmerfri-teknik hjälper till att minska flimmer på skärmen, vilket ger dig en mer bekväm spelmiljö anpassad för spelmaraton. Den är utformad för att minska risken för ansträngda ögon, huvudvärk och trötthet i ögonen. Perfekt för när du sitter i långa och utdragna spelsessioner. Gamingskärm 4,1 12 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingskärm