Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Favorit

27" QHD-gamingskärm med IPS-panel & 1 ms responstid

LG 27GL83A-B

  Art.nr: 1011816
  • 27" QHD (2560 x 1440)
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • IPS-panel med sRGB 99%
  • Flera gaming-funktioner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 27GL83A-B är en 27" QHD-gamingskärm (2560 x 1440) som ger dig tillgång till bland annat 144 Hz uppdateringshastighet och endast 1 ms responstid, de höga hastigheterna gör att spelet flyter bättre och är särskilt uppskattat i snabba actionspel. Skärmen har även utrustats med en IPS-panel med 99% av sRGB, detta ger dig både en enastående färgnoggrannhet samt bredare betraktningsvinklar. Andra funktioner inkluderar Adaptiv Synk (FreeSync) och NVIDIA® G-Sync® kompabilitet.

IPS med sRGB 99%

LG 27GL83A-B har givits en IPS-panel med 99% av sRGB, vilket ger enastående färgnoggrannhet och bredare betraktningsvinklar. Med en vid betraktningsvinkel får du en autentisk färgåtergivning oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan eller underifrån.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu kan du eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

QHD-upplösning (2560 x 1440)

Med 2560 x 1440 upplösning erbjuder Quad HD (QHD) överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar de finaste detaljerna. Widescreen 16:9-bildförhållandet ger dig gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i dess ursprungliga storlek.

G-Sync kompatibel med Geforce GTX 10- och RTX 20-seriens grafikkort

Skärmen har blivit utrustad med Adaptive-Sync (FreeSync), men den är även NVIDIA G-Sync kompatibel, vilket innebär att den levererar en grundläggande VRR-upplevelse (Variable Refresh Rate) på GeForce GTX 10-seriens och GeForce RTX 20-seriens grafikkort. För att ge dig sömlösa bilder när du spelar de senaste sport- och actionspelen. Vill du läsa mer G-sync kompatibla skärmar kan du göra det på NVIDIAs hemsida.

Gaming-funktioner

LG 27GL83A-B har utrustats med flera smarta gaming-funktioner. Du kan minimera ingångsfördröjningen med Dynamic Action Sync, undvika krypskyttar som gömmer sig på mörka platser med skärmens svart stabilisator och sikta bättre med ett korshårssikte.

Enkel att justera

LG har möjliggjort fler justeringar av stativet för högre komfort. Stativet kan justeras för att lutas, höjas och vridas.