Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

27" 4K-skärm med FreeSync och HDR

LG 27UL650-W

  Art.nr: 1015382
  • 27" 4K UHD (3840 x 2160)
  • AMD FreeSync-teknik
  • HDR 400
  • Gör om SDR till HDR

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 27UL650-W är en 27" skärm med IPS panel och 4K upplösning. Den stöder HDR 400 för att återge färger på bästa sätt och kan även förvandla standardinnehåll till HDR kvalitet. Detta gör det lättare för dig som arbetar med filmer och bilder. Gillar du att spela så är LG 27UL650-W utrustad med AMD Radeon FreeSync för att ge sömlösa och flytande rörelser i högupplösta spel. Du har även olika inställningar på skärmen som är anpassade för de spel som du spelar.

Tydligare och ljusare HDR

Skärmen stöder VESA DisplayHDR™ 400 med bred ljusstyrka och kontrast, vilket möjliggör dramatisk visuell nedsänkning i de senaste HDR-spelen, filmerna och bilderna.

HDR-effekt till SDR-innehåll

LG UHD 4K HDR-skärmen kan förvandla standardinnehåll till HDR-kvalitetsvideo direkt på skärmen. Med hjälp av en bildkvalitetsalgoritm förbättras tonbildningen och ljussättningen av SDR-innehåll för en HDR-liknande upplevelse.

Anpassade skärmar för alla typer av spel

Spelläget inkluderar 3 sub-lägen FPS, RTS och anpassat läge detta för att du ska kunna anpassa spelupplevelsen och uppleva dina favoritspel på bästa sätt.

Klarare, mjukare bild

Med Radeon FreeSync™ teknologin kan du uppleva sömlösa flytande rörelser i högupplösta och snabba spel. Det eliminerar praktiskt taget skärmens avbrott och störningar.

Enklare användargränssnitt

OnScreen Control är enkelt och mer intuitivt. Du kan anpassa dina visningsalternativ, även svängningskontrollen, med några enkla klick.

Optimal fördjupning och prestanda

Den svängbara bildskärmen är användbar för program som kan visa vertikalt orienteradeinformation eller för fotografisk redigering. Höjdjusteringsfunktionen ger också ergonomisk bekvämlighet.

1015382 1015382 LG LG 27UL650-W 27UL650-W LG 27UL650-W är en 27" skärm med IPS panel och 4K upplösning. Den stöder HDR 400 för att återge färger på bästa sätt och kan även förvandla standardinnehåll till HDR kvalitet. Detta gör det lättare för dig som arbetar med filmer och bilder. Gillar du att spela så är LG 27UL650-W utrustad med AMD Radeon FreeSync för att ge sömlösa och flytande rörelser i högupplösta spel. Du har även olika inställningar på skärmen som är anpassade för de spel som du spelar.Tydligare och ljusare HDRSkärmen stöder VESA DisplayHDR™ 400 med bred ljusstyrka och kontrast, vilket möjliggör dramatisk visuell nedsänkning i de senaste HDR-spelen, filmerna och bilderna.HDR-effekt till SDR-innehåll LG UHD 4K HDR-skärmen kan förvandla standardinnehåll till HDR-kvalitetsvideo direkt på skärmen. Med hjälp av en bildkvalitetsalgoritm förbättras tonbildningen och ljussättningen av SDR-innehåll för en HDR-liknande upplevelse.Anpassade skärmar för alla typer av spel Spelläget inkluderar 3 sub-lägen FPS, RTS och anpassat läge detta för att du ska kunna anpassa spelupplevelsen och uppleva dina favoritspel på bästa sätt. Klarare, mjukare bild Med Radeon FreeSync™ teknologin kan du uppleva sömlösa flytande rörelser i högupplösta och snabba spel. Det eliminerar praktiskt taget skärmens avbrott och störningar.Enklare användargränssnitt OnScreen Control är enkelt och mer intuitivt. Du kan anpassa dina visningsalternativ, även svängningskontrollen, med några enkla klick. Optimal fördjupning och prestanda Den svängbara bildskärmen är användbar för program som kan visa vertikalt orienteradeinformation eller för fotografisk redigering. Höjdjusteringsfunktionen ger också ergonomisk bekvämlighet. Gamingskärm 4990 SEK 4990 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingskärm