Välvd 24" Full HD-gamingskärm, för vinst i varje match

Mission SG EM24144C

  Art.nr: 1004339
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • Bred betraktningsvinkel
  • Elegant design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG EM24144C är en välvd 24" gamingskärm som gör att du kan njuta av dina favoritspel och se alla detaljer, även i höga hastigheter. Skärmen ger dig tillgång till bland annat Full HD-upplösning (1920x1080) och en snabb responstid på 1 ms, allt för att ge dig en lysande dator- och gamingupplevelse. Skärmen har dessutom givits 178 graders betraktningsvinklar och en ljusstyrka på 250 cd/m2. Du kan dessutom ansluta externa högtalare via utgången på skärmens baksida, snabbt och enkelt. Ta del av en gamingskärm som kommer hjälpa dig att vinna varje match. 

24" med Full HD-upplösning

Med skärmens storleken på 24" samt att skärmen är välvd (1800R), ger dig möjligheten att verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Full HD-upplösning betyder fler pixlar vilket ger skarpare bild med bättre färgåtergivning, bättre konstraster och mer detaljer och tydligare text. Det är lika användbart när du surfar och ska skriva mail som vid film- och gaming.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet (via DisplayPort) återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

DisplayPort och HDMI

Skärmens DisplayPort och HDMI ingång ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol.

Bred betraktningsvinkel

Mission SG EM24144C ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt.

Elegant design

Bildskärmen kommer i en elegant, svart design med snygg finish. Den passar lika bra in i ditt hem som på det moderna kontoret och blir en snygg detalj i din inredning. Skärmens mått är 545.8 x 400.4 x 182 mm med stativ, och väger endast 3,4 kg.

1004339 Mission SG Mission SG EM24144C Mission SG EM24144C är en välvd 24" gamingskärm som gör att du kan njuta av dina favoritspel och se alla detaljer, även i höga hastigheter. Skärmen ger dig tillgång till bland annat Full HD-upplösning (1920x1080) och en snabb responstid på 1 ms, allt för att ge dig en lysande dator- och gamingupplevelse. Skärmen har dessutom givits 178 graders betraktningsvinklar och en ljusstyrka på 250 cd/m2. Du kan dessutom ansluta externa högtalare via utgången på skärmens baksida, snabbt och enkelt. Ta del av en gamingskärm som kommer hjälpa dig att vinna varje match.  24" med Full HD-upplösning Med skärmens storleken på 24" samt att skärmen är välvd (1800R), ger dig möjligheten att verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Full HD-upplösning betyder fler pixlar vilket ger skarpare bild med bättre färgåtergivning, bättre konstraster och mer detaljer och tydligare text. Det är lika användbart när du surfar och ska skriva mail som vid film- och gaming. 144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet (via DisplayPort) återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. DisplayPort och HDMI Skärmens DisplayPort och HDMI ingång ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol. Bred betraktningsvinkel Mission SG EM24144C ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt. Elegant design Bildskärmen kommer i en elegant, svart design med snygg finish. Den passar lika bra in i ditt hem som på det moderna kontoret och blir en snygg detalj i din inredning. Skärmens mått är 545.8 x 400.4 x 182 mm med stativ, och väger endast 3,4 kg. Gamingskärm 4,2 13 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskärm