Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 31,5" Full HD-gamingskärm med 1 ms responstid

Mission SG EM32144C

  Art.nr: 1007687
 • 31,5" Full HD (1920 x 1080)
 • 144 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid
 • DisplayPort- och HDMI-ingång
 • Bred betraktningsvinkel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG EM32144C är en 31,5" stor gamingskärm som med Full HD-upplösning och 144 Hz uppdateringshastighet kommer ge dig en ny typ av spelupplevelse, utan bildhack och suddiga rörelser. Skärmen har även en mycket kort responstid på 1 ms, vilket betyder att snabba rörelser och övergångar kommer göras smidig utan oskärpa. Med både DisplayPort- och HDMI-ingång kan du enkelt ansluta till din dator eller spelkonsol, både en  DisplayPort- och en HDMI-kabel medföljer. Ta kontroll och dominera i dina favoritspel.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

31,5" med Full HD-upplösning

Med skärmens storleken på 31,5" samt att skärmen är välvd (1800R), får du möjligheten verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Full HD-upplösning betyder fler pixlar vilket ger skarpare bild med bättre färgåtergivning, bättre konstraster och mer detaljer och tydligare text. Det är lika användbart när du surfar och ska skriva mail som vid film- och gaming.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

DisplayPort och HDMI

Skärmens DisplayPort- och HDMI-ingång ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol, både en  DisplayPort- och en HDMI-kabel medföljer skärmen.

Bred betraktningsvinkel

Mission SG EM32144C ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt.

Titta även på

(12 st)
 • 27" 4K UHD-skärm (3840 x 2160)
 • 1,074 miljarder färger
 • Smal bildskärm utan ramar

2 990:-

Titta även på

(12 st)
 • 27" 4K UHD-skärm (3840 x 2160)
 • 1,074 miljarder färger
 • Smal bildskärm utan ramar

2 990:-

1007687 Mission SG Mission SG EM32144C Mission SG EM32144C är en 31,5" stor gamingskärm som med Full HD-upplösning och 144 Hz uppdateringshastighet kommer ge dig en ny typ av spelupplevelse, utan bildhack och suddiga rörelser. Skärmen har även en mycket kort responstid på 1 ms, vilket betyder att snabba rörelser och övergångar kommer göras smidig utan oskärpa. Med både DisplayPort- och HDMI-ingång kan du enkelt ansluta till din dator eller spelkonsol, både en  DisplayPort- och en HDMI-kabel medföljer. Ta kontroll och dominera i dina favoritspel. 144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing. 31,5" med Full HD-upplösning Med skärmens storleken på 31,5" samt att skärmen är välvd (1800R), får du möjligheten verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Full HD-upplösning betyder fler pixlar vilket ger skarpare bild med bättre färgåtergivning, bättre konstraster och mer detaljer och tydligare text. Det är lika användbart när du surfar och ska skriva mail som vid film- och gaming. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. DisplayPort och HDMI Skärmens DisplayPort- och HDMI-ingång ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol, både en  DisplayPort- och en HDMI-kabel medföljer skärmen. Bred betraktningsvinkel Mission SG EM32144C ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt. Gamingskärm 4,8 5 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingskärm