Välvd 31,5" QHD-gamingskärm med 144 Hz & 1 ms responstid

Mission SG EM32144CQHD

  Art.nr: 1004341
  • Välvd 31,5" QHD (2560 x 1440)
  • 144 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • Breda betraktningsvinklar
  • DisplayPort- & HDMI-kabel medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En 31,5” QHD-gamingskärm från Mission SG ger dig fördelen av 144 Hz uppdateringshastighet samt en responstid på endast 1 ms, allt för att ge dig snabba hastigheter i varje match. 144 Hz uppdateringshastighet ger jämna rörelser och ser till att du slipper bildhack samt suddiga rörelser. En upplösning på 2560 x 1440 ser till att du kan njuta av en hög bildkvalitet, anslut gamingskärmen med den medföljande DisplayPort- eller HDMI-kabeln och hoppa rakt in i striden.

QHD-upplösning

Med 2560 x 1440 upplösning erbjuder Quad HD (QHD) överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar de finaste detaljerna. Widescreen 16:9-bildförhållandet ger dig gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i dess ursprungliga storlek.

144 Hz uppdateringshastighet

Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet (via DisplayPort) återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder.

Adaptive V-sync

Adaptive V-sync ser till att ditt grafikkort och din skärm hela tiden kommunicerar med varandra, vilket gör att de kan anpassa sig så att skärmen uppdaterar i samma takt som grafikkortet. Du får bättre bildåtergivning och flyt utan tearing, oavsett vilket actionfyllt spel du spelar.

DisplayPort och HDMI

Skärmens DisplayPort- och HDMI-ingång ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol. Både en DP- och HDMI-kabel medföljer tillsammans med din skärm.

Breda betraktningsvinklar

Få levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett helt nytt sätt.

1004341 Mission SG Mission SG EM32144CQHD En 31,5” QHD-gamingskärm från Mission SG ger dig fördelen av 144 Hz uppdateringshastighet samt en responstid på endast 1 ms, allt för att ge dig snabba hastigheter i varje match. 144 Hz uppdateringshastighet ger jämna rörelser och ser till att du slipper bildhack samt suddiga rörelser. En upplösning på 2560 x 1440 ser till att du kan njuta av en hög bildkvalitet, anslut gamingskärmen med den medföljande DisplayPort- eller HDMI-kabeln och hoppa rakt in i striden. QHD-upplösning Med 2560 x 1440 upplösning erbjuder Quad HD (QHD) överlägsen bildkvalitet och skarpa bilder som avslöjar de finaste detaljerna. Widescreen 16:9-bildförhållandet ger dig gott om utrymme att sprida ut dig och arbeta, plus att du kan njuta av spel eller filmer i dess ursprungliga storlek. 144 Hz uppdateringshastighet Utrusta dig själv med den dubbla skärmhastigheten jämfört med många andra skärmar, nu slipper du bildhack och suddiga rörelser. Med en 144 Hz uppdateringshastighet (via DisplayPort) återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. Nu har du möjligheten att eliminera dina fiender med ultrajämna rörelser, utan oskärpa eller tearing. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms får du snabba hastigheter utan oskärpa, för en förbättrad spelupplevelse. Snabba rörelser och övergångar kommer göras smidigt utan de irriterande effekterna av spökbilder. Adaptive V-sync Adaptive V-sync ser till att ditt grafikkort och din skärm hela tiden kommunicerar med varandra, vilket gör att de kan anpassa sig så att skärmen uppdaterar i samma takt som grafikkortet. Du får bättre bildåtergivning och flyt utan tearing, oavsett vilket actionfyllt spel du spelar. DisplayPort och HDMI Skärmens DisplayPort- och HDMI-ingång ger dig frihet och flexibilitet för att ansluta till din dator eller spelkonsol. Både en DP- och HDMI-kabel medföljer tillsammans med din skärm. Breda betraktningsvinklar Få levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärm på ett helt nytt sätt. Gamingskärm 4,4 21 3690 SEK 3690 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskärm