Välvd 31,5" gamingskärm med 1 ms responstid & 165 Hz

MSI OPTIX G32C4

  Art.nr: 1012787
  • Välvd 31,5" Full HD-skärm
  • 165 Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync™
  • Flimmerfri & Low Blue Light

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MSI Optix G32C4 är en välvd 31,5" stor gamingskärm som med snabb prestanda och smarta funktioner ger dig en maxad spelupplevelse. Häng med i snabba FPS- & racingspel med hela 165 Hz uppdateringshastighet och endast 1 ms i responstid, du får skarpa bilder i Full HD-kvalitet utan oskärpa. Du får dessutom stöd för AMD FreeSync vilket vilket hjälper till att eliminera bildhack, för bästa möjliga bildåtergivningen. Andra funktioner inkluderar: blåljusreducering, MSI Anti-Flicker, ramlös kantdesign och DCI-P3 95 % färgskala.

1 ms responstid

MSI Optix G32C4 är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten. 

165 Hz uppdateringshastighet

Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem. Du kommer att njuta av följsam gameplay även vid de högsta visuella inställningarna, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

AMD FreeSync™-teknik

AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.

Flimmerfri & Low Blue Light

Den här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix G32C4 reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom så finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på dina ögon, och ger dig en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon.

Välvd 31,5 tum med tunna ramar

Med storleken på 31,5" samt att den är välvd, gör att du verkligen kan försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Och förutom att den ser modern och attraktiv ut, möjliggör en ramlös design sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Dina markörer/fönster kommer inte längre att tappas bort i mörkret när många skärmar placeras sida vid sida.

178°/178° betraktningsvinklar

Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt.

1012787 MSI MSI OPTIX G32C4 OPTIX G32C4 MSI Optix G32C4 är en välvd 31,5" stor gamingskärm som med snabb prestanda och smarta funktioner ger dig en maxad spelupplevelse. Häng med i snabba FPS- & racingspel med hela 165 Hz uppdateringshastighet och endast 1 ms i responstid, du får skarpa bilder i Full HD-kvalitet utan oskärpa. Du får dessutom stöd för AMD FreeSync vilket vilket hjälper till att eliminera bildhack, för bästa möjliga bildåtergivningen. Andra funktioner inkluderar: blåljusreducering, MSI Anti-Flicker, ramlös kantdesign och DCI-P3 95 % färgskala. 1 ms responstid MSI Optix G32C4 är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten.  165 Hz uppdateringshastighet Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem. Du kommer att njuta av följsam gameplay även vid de högsta visuella inställningarna, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. AMD FreeSync™-teknik AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag. Flimmerfri & Low Blue Light Den här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix G32C4 reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom så finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på dina ögon, och ger dig en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon. Välvd 31,5 tum med tunna ramar Med storleken på 31,5" samt att den är välvd, gör att du verkligen kan försvinna in i ditt favoritspel eller en actionfilm. Och förutom att den ser modern och attraktiv ut, möjliggör en ramlös design sömlösa inställningar för flera bildskärmar. Dina markörer/fönster kommer inte längre att tappas bort i mörkret när många skärmar placeras sida vid sida. 178°/178° betraktningsvinklar Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt. Gamingskärm 4 1 3690 SEK 3690 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskärm