MSI Optix G32CQ4 - 31,5" WQHD-gamingskärm med 165Hz & 1 ms responstid
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

31,5" WQHD-gamingskärm med 165Hz & 1 ms responstid

MSI Optix G32CQ4

  Art.nr: 1016848
  • 31,5" välvd WQHD-skärm
  • 165Hz uppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync Premium
  • 178°/178° betraktningsvinklar
4 590:-

Delbetala från 422:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den här 31,5" gamingskärmen har en mängd egenskaper som gör din spelupplevelse till något alldeles särskilt. Med sin 1500R-krökning, 165Hz uppdateringshastighet och 1ms responstid skapar skärmen en uppslukande och detaljrik bild som är svår att slita sig ifrån. Skärmen kommer med flera smarta funktioner som AMD FreeSync Premium, Flimmerfri och Low Blue Light. Ta möjligheten och upplev något helt nytt med Optix G32CQ4. 

MSI Optix G32CQ4, msi curved gaming uppslukande

Välvd 31,5" WQHD-skärm 

Den 31,5" stora WQHD-panelen (2560 x 1440) levererar fantastiska bilder och ger, tack vare sin 1500R-krökning, en omslutande upplevelse. Du får en högre visningskomfort och möjligheten att verkligen försvinna in i ditt favoritspel eller actionfilm. Skärmen är även bra för dig som vill ha en stor arbetsyta genom att använda flera skärmar, då ramarna är mycket tunna och inte stör när man ställer flera skärmar bredvid varandra.

165 Hz uppdateringshastighet

MSI Optix G32CQ4 har en supersnabb uppdateringsfrekvens på 165 Hz, vilket säkerställer att snabba actionspel förblir laggfria. Varje bildram återges skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och uppskatta de senaste racingspelen. Nu slipper du bildhack och suddiga rörelser.

AMD® FreeSync™-teknik 

Optix G32CQ4 kommer med AMD FreeSync-teknik,som är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.

MSI Optix G32CQ4, 165Hz och 1ms responstid VS 60Hz

1 ms responstid 

Skärmen är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten. 

178°/178° betraktningsvinklar

Skärmen ger en levande, autentisk färgåtergivning och superskarpa detaljer oavsett vart du tittar - från höger, vänster, ovan och underifrån. Med en vid betraktningsvinkel på 178°/178° kommer du se på din skärmen på ett helt nytt sätt.

Brett färgspektrum 

Optix-seriens spelskärmar har en större Gamut-täckning jämfört med många andra skärmar. Spelfärger samt detaljer kommer att se mer realistiska och raffinerade ut och gör att det blir enklare att försvinna in i dina favoritspel.

Flimmerfri & Low Blue Light 

Den här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix G32CQ4 reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på ögonen och ger dig både en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon.