Välvd 27" FHD-gamingskärm med 165 Hz & 1 ms responstid

MSI Optix MAG272CR

  Art.nr: 1013195
 • Välvd 27" Full HD-skärm
 • 165 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid
 • AMD Radeon™ FreeSync™
 • HDR-teknik & Mystic Light

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MSI Optix MAG272CR är en 27" stor välvd gamingskärm som med otroligt snabb prestanda gör att spelen både blir skarpa och följsamma. Skärmen har bland annat utrustats med 165 Hz uppdateringshastighet och endast 1 ms i responstid, så att du kan hänga med i snabba FPS- & racingspel med bilder i Full HD-kvalitet, utan oskärpa. Skärmen har dessutom stöd för AMD FreeSync vilket vilket hjälper till att eliminera bildhack, för bästa möjliga bildåtergivningen.

165 Hz uppdateringshastighet

Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem. Du kommer att njuta av följsam gameplay även vid de högsta visuella inställningarna, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen.

1 ms responstid

MSI Optix MAG272CR är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten.

HDR-teknik

MSI Optix MAG272CR har ca. 35% större färgomfång jämfört med många andra bildskärmar. Och med HDR-teknik kan skärmen producera bilder med mer detaljer och ett bredare utbud av färger, särskilt uppskattat om du har tänkt att använda ex. Photoshop då färgerna behöver vara korrekta.

Välvd (1500R)

Få optimal inlevelse med den djupa välvningen på 1500 R. Du kan verkligen försvinna in i dina favoritspel och se mer jämfört med en traditionella platt bildskärm. Välvningen ger dig även en vid betraktningsvinkel på 178°/178°, så att du kan se alla detaljer från alla vinklar.

AMD FreeSync™-teknik

AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag.

Mystic Light

Skärmen har även givits Mystic Light, så att du kan anpassa LED-belysningen på baksidan av skärmen med resten av din MSI-kringutrustning. Välj valfri färg från en färgpalett för att matcha systemet.

Flimmerfri & Low Blue Light

Den här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix MAG272CR reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom så finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på dina ögon, och ger dig en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon.

Titta även på

Större skärm

(1 st)
 • Välvd 31,5" Full HD-skärm
 • 165 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid

3 690:-

Titta även på

Större skärm

(1 st)
 • Välvd 31,5" Full HD-skärm
 • 165 Hz uppdateringshastighet
 • 1 ms responstid

3 690:-

1013195 MSI MSI Optix MAG272CR Optix MAG272CR MSI Optix MAG272CR är en 27" stor välvd gamingskärm som med otroligt snabb prestanda gör att spelen både blir skarpa och följsamma. Skärmen har bland annat utrustats med 165 Hz uppdateringshastighet och endast 1 ms i responstid, så att du kan hänga med i snabba FPS- & racingspel med bilder i Full HD-kvalitet, utan oskärpa. Skärmen har dessutom stöd för AMD FreeSync vilket vilket hjälper till att eliminera bildhack, för bästa möjliga bildåtergivningen. 165 Hz uppdateringshastighet Med en överklockbar 165 Hz uppdateringshastighet blir snabba, rörliga bilder inga problem. Du kommer att njuta av följsam gameplay även vid de högsta visuella inställningarna, så att du kan reagera direkt på det som händer på skärmen. Med 165 Hz uppdateringshastighet återges varje bildram skarpt och i jämn följd, så att du kan sikta bra i skjutspel och verkligen uppskatta de senaste racingspelen. 1 ms responstid MSI Optix MAG272CR är mycket snabb med en responstid på endast 1 ms. När scenerna förändras snabbt bibehåller skärmen den skarpa och tydliga bildkvaliteten. HDR-teknik MSI Optix MAG272CR har ca. 35% större färgomfång jämfört med många andra bildskärmar. Och med HDR-teknik kan skärmen producera bilder med mer detaljer och ett bredare utbud av färger, särskilt uppskattat om du har tänkt att använda ex. Photoshop då färgerna behöver vara korrekta. Välvd (1500R) Få optimal inlevelse med den djupa välvningen på 1500 R. Du kan verkligen försvinna in i dina favoritspel och se mer jämfört med en traditionella platt bildskärm. Välvningen ger dig även en vid betraktningsvinkel på 178°/178°, så att du kan se alla detaljer från alla vinklar. AMD FreeSync™-teknik AMD FreeSync-teknik är utformat för att förhindra att bilden hackar och/eller bryts när du spelar spel och tittar på videor. Den fungerar genom att skärmens uppdateringsintervall låses till grafikkortets bildfrekvens. Oavsett om du springer igenom explosioner eller befinner dig i regniga miljöer i spelen så kommer du inte märka tearing eller input lag. Mystic Light Skärmen har även givits Mystic Light, så att du kan anpassa LED-belysningen på baksidan av skärmen med resten av din MSI-kringutrustning. Välj valfri färg från en färgpalett för att matcha systemet. Flimmerfri & Low Blue Light Den här gamingskärmen är speciellt framtagen för långa spelsessioner med sin teknik för låga nivåer av blått ljus. Optix MAG272CR reducerar det blå ljuset för att skydda dina ögon. Dessutom så finns det en funktion som reducerar flimmer på skärmen, vilket minimerar belastningen på dina ögon, och ger dig en betydligt bekvämare spelupplevelse och ett par piggare ögon. Gamingskärm 3190 SEK 3190 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingskärm