Samsung LC27G75TQSUXEN - 27" Välvd WQHD skärm med 240 Hz
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

27" Välvd WQHD skärm med 240 Hz

Samsung LC27G75TQSUXEN

  Art.nr: 1014404
  • Välvd 27" WQHD (2560 x 1440)
  • 240 Hz uppdateringshastighet
  • NVIDIA® G-SYNC™ Kompatibel
  • 1000 R välvning
Bildskärmsstorlek (tum): 27 tum
32
27

6 490:-

Delbetala från 580:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Odyssey levererar kraft och mod som gör den visuella resan mer spännande och uppslukande än någonsin. Odyssey återspeglar morgondagens gamingvärld och personifierar nästa generations design. Vi inspirerar till mod för gamers att våga anta alla slags utmaningar. 

Trollbindande upplösning

En kombination av QLED,HDR600 och WQHD upplösing ger klarare och mer realistiska nyanser och skuggor för verklighetstrogen spelgrafik.

Superhjälten som vinner

240Hz RapidCurve™ förhindrar eftersläpningar i spel för spännande action med ultrajämn grafik.

Förhöj spelkänslan

– Som en av världens första 1000R välvda skräm, matchar skärmtekniken det mänskliga ögats synfält för enastående realism.

Futuristisk design

I linje med Samsungs tidigare gamingmonitor-design, har den svepande linjer och former som liknar rustningen hos en sann krigare

G-Sync-kompatibel

Action utan kompromisser. GSync synkroniserar grafikkortet med skärmen för att motvera hackig grafik, eftersläpningar och andra grafikstörningar. Snabba och komplexa spelscener återges stabilt utan störningar med AMD FreeSync Premium Pro.