Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Den ultimata fotpallen till din gamingstol

DXRacer Footrest F0-N

  Art.nr: 248532
  • Justerbar höjd
  • Snygg, diskret design
  • Vadderad och mjuk
  • Spela som en vinnare

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

DXRacer Footrest FR/FX0/N är en fantastiskt fin fotpall som matchar din gamingstol perfekt. Den snygga och diskreta designen passar in i de flesta rum och stilar. Vadderingen gör att dynan är 8 cm tjock, vilket bidrar till en härligt mjuk känsla. Genom att slänga upp fötterna blir du mer avslappad och kan fokusera fullt på ditt spelande. Denna fotpall är nämligen speciellt framtaget för coola gamers som gillar design och bekvämlighet.

248532 DXRacer DXRacer Footrest F0-N FR-F0-N-X1 DXRacer Footrest FR/FX0/N är en fantastiskt fin fotpall som matchar din gamingstol perfekt. Den snygga och diskreta designen passar in i de flesta rum och stilar. Vadderingen gör att dynan är 8 cm tjock, vilket bidrar till en härligt mjuk känsla. Genom att slänga upp fötterna blir du mer avslappad och kan fokusera fullt på ditt spelande. Denna fotpall är nämligen speciellt framtaget för coola gamers som gillar design och bekvämlighet. Fotpall Gaming 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Fotpall Gaming