Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt skrivbord utformat för gamers

Mission SG Chimera Black

  Art.nr: 1007892
 • Bordshöjd: 76 cm
 • Separata mugg- och headsethållare
 • Yta i kolfiber-design
 • Rundade kanter
 • Hål för enkel kabeldragning

Kombinera med

Mission SG Chimera Black
Kompakt skrivbord utformat för gamers

1 790:-


 • Pris: 1 989:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Mission SG Chimera Black
Kompakt skrivbord utformat för gamers

1 790:-


 • Pris: 3 380:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Chimera från Mission SG är det kompakta skrivbordet som utstrålar sann gaming-känsla. För din bekvämlighets skull är bordet utrustat med en mugghållare som dels skyddar dig från förödande spillolyckor, men även hjälper dig hålla bordet rent och snyggt. När du spelat klart kan du hänga ditt headset på den integrerade hörlurshållaren och säkerställa att du är gaming-redo på nolltid när det är dags igen.

Bordsytan i kolfiber-design ger intrycket av att du menar allvar och låter samtidigt bordet sömlöst smälta in med majoriteten av gamingstolar på marknaden. Uppnå en stilren och enhetlig spelstation med ett skrivbord som är utformat för gaming.

Rundade kanter 

Se till att du riktar din uppmärksamhet och energi på det som räknas - ditt spelande. Med en rundad bordskant utformad för långa spelsessioner kan du vara säker på att dina handleder och underarmar förblir oskadda.  

Rundade kanter för god komfort

Trasselfritt och stilrent

Håll ditt gamingskrivbord städat och fritt från onödiga kablar. I ena hörnet utav bordet hittar du ett hål designat för att underlätta när det kommer till kabeldragning. Passar perfekt för dig som har datorn på golvet och inte vill ha massa långa kablar på bordet som ställer till det.

Integrerad kabeldragning

Egenskaper för Mission SG Chimera

 • Dimensioner: 120 x 72 x 76 cm
 • Vikt: 23 kg
 • Max belastning: 60 kg
 • Mugghållare
 • Hörlurshållare
 • Yta i kolfiber-design
 • Rundade kanter
 • Integrerad kabeldragning
Få en helhetslösning med Mission SG
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1007892 1007892 Mission SG Mission SG Chimera Black K-2233 Chimera från Mission SG är det kompakta skrivbordet som utstrålar sann gaming-känsla. För din bekvämlighets skull är bordet utrustat med en mugghållare som dels skyddar dig från förödande spillolyckor, men även hjälper dig hålla bordet rent och snyggt. När du spelat klart kan du hänga ditt headset på den integrerade hörlurshållaren och säkerställa att du är gaming-redo på nolltid när det är dags igen.Bordsytan i kolfiber-design ger intrycket av att du menar allvar och låter samtidigt bordet sömlöst smälta in med majoriteten av gamingstolar på marknaden. Uppnå en stilren och enhetlig spelstation med ett skrivbord som är utformat för gaming. Rundade kanter  Se till att du riktar din uppmärksamhet och energi på det som räknas - ditt spelande. Med en rundad bordskant utformad för långa spelsessioner kan du vara säker på att dina handleder och underarmar förblir oskadda.   Trasselfritt och stilrent Håll ditt gamingskrivbord städat och fritt från onödiga kablar. I ena hörnet utav bordet hittar du ett hål designat för att underlätta när det kommer till kabeldragning. Passar perfekt för dig som har datorn på golvet och inte vill ha massa långa kablar på bordet som ställer till det. Egenskaper för Mission SG Chimera Dimensioner: 120 x 72 x 76 cmVikt: 23 kgMax belastning: 60 kgMugghållareHörlurshållareYta i kolfiber-designRundade kanterIntegrerad kabeldragning Gamingbord 4,7 31 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingbord