Vitt skrivbord för den stilmedvetna gamern

Mission SG Chimera White

  Art.nr: 1007893
 • Bordshöjd: 76 cm
 • Separata mugg- och headsethållare
 • Blankvit MDF-bordsskiva
 • Rundade kanter
 • Hål för enkel kabeldragning

Kombinera med

Mission SG Chimera White
Produkt du tittar på: Vitt skrivbord för den stilmedvetna gamern

1 190:-


 • Pris: 3 228:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Chimera från Mission SG är det kompakta skrivbordet som utstrålar sann gaming-känsla. För din bekvämlighets skull är bordet utrustat med en mugghållare som dels skyddar dig från förödande spillolyckor, men även hjälper dig hålla bordet rent och snyggt. När du spelat klart kan du hänga ditt headset på den integrerade hörlurshållaren och säkerställa att du är gaming-redo på nolltid när det är dags igen.

Den vita blanka bordsytan gör att bordet passar perfekt även i det moderna hemmet. Komplettera med vit kringutrustning och kanske blir spelstationen till och med den snyggaste inredningsdetaljen i hemmet.

Rundade kanter 

Se till att du riktar din uppmärksamhet och energi på det som räknas - ditt spelande. Med en rundad bordskant utformad för långa spelsessioner kan du vara säker på att dina handleder och underarmar förblir oskadda.  

Rundade kanter för god komfort

Trasselfritt och stilrent

Håll ditt gamingskrivbord städat och fritt från onödiga kablar. I ena hörnet utav bordet hittar du ett hål designat för att underlätta när det kommer till kabeldragning. Passar perfekt för dig som har datorn på golvet och inte vill ha massa långa kablar på bordet som ställer till det.

Integrerad kabeldragning

Egenskaper för Mission SG Chimera

 • Dimensioner: 120 x 72 x 76 cm
 • Vikt: 23 kg
 • Max belastning: 60 kg
 • Mugghållare
 • Hörlurshållare
 • Vit, blank bordsskiva
 • Rundade kanter
 • Integrerad kabeldragning
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1007893 Mission SG Mission SG Chimera White K-2233 Chimera från Mission SG är det kompakta skrivbordet som utstrålar sann gaming-känsla. För din bekvämlighets skull är bordet utrustat med en mugghållare som dels skyddar dig från förödande spillolyckor, men även hjälper dig hålla bordet rent och snyggt. När du spelat klart kan du hänga ditt headset på den integrerade hörlurshållaren och säkerställa att du är gaming-redo på nolltid när det är dags igen.Den vita blanka bordsytan gör att bordet passar perfekt även i det moderna hemmet. Komplettera med vit kringutrustning och kanske blir spelstationen till och med den snyggaste inredningsdetaljen i hemmet. Rundade kanter  Se till att du riktar din uppmärksamhet och energi på det som räknas - ditt spelande. Med en rundad bordskant utformad för långa spelsessioner kan du vara säker på att dina handleder och underarmar förblir oskadda.   Trasselfritt och stilrent Håll ditt gamingskrivbord städat och fritt från onödiga kablar. I ena hörnet utav bordet hittar du ett hål designat för att underlätta när det kommer till kabeldragning. Passar perfekt för dig som har datorn på golvet och inte vill ha massa långa kablar på bordet som ställer till det. Egenskaper för Mission SG Chimera Dimensioner: 120 x 72 x 76 cmVikt: 23 kgMax belastning: 60 kgMugghållareHörlurshållareVit, blank bordsskivaRundade kanterIntegrerad kabeldragning Gamingbord 4,9 16 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingbord