Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Golvmatta med unik design för gamers

Florpad Health Zone

  Art.nr: 1005183
 • Skyddar golvet emot repor
 • Vattenavvisande
 • Häftig design
 • Slitstarkt material

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stanna i zonen med Florpad Healt Zone! Supagrip-teknologin håller mattan på  plats medan du rullar över den. Detta ger dig full kontroll över spelet och skulle olyckan vara framme så är även Florpad vattenavvisande och enkel att rengöra. 

FZ test och recension

"Ett gamerinriktat golvskydd som tål spill och håller stolen på plats."

FZ lät en testpilot använda, uppleva och testa Florpad och ge sina egna åsikter kring produkten. Läs gärna hela testet:

Slitstarkt material

Florpad är gjord av samma material som används till att göra dräkter för stridsdykare, tack vare materialet så klarar Florpad av alla typer av datorstolar. Materialet ger dig en härlig yta för att enkelt kunna rulla din stol utan att hjulen fastnar. Materialet är även vatten-avvisande så det blir enkelt att torka av den om olyckan skulle vara framme. Det går även att tvätta Florpad i tvättmaskin på 30°C.

Egenskaper

 • Golvskydd: Förhindrar slitage på parkett, golv och andra typer av mattor.
 • Anti-Slip: Med Supagrip-teknologi håller sig mattan på samma plats utan att den glider med stolen.
 • Dämpar oljud
 • Hållbarhet: Florpad är designad för långvarig hållbarhet.
 • Mått: 120 cm
 • Vikt: 2,1 kg
1005183 Florpad Florpad Health Zone FM_Health Stanna i zonen med Florpad Healt Zone! Supagrip-teknologin håller mattan på  plats medan du rullar över den. Detta ger dig full kontroll över spelet och skulle olyckan vara framme så är även Florpad vattenavvisande och enkel att rengöra.  FZ test och recension "Ett gamerinriktat golvskydd som tål spill och håller stolen på plats." FZ lät en testpilot använda, uppleva och testa Florpad och ge sina egna åsikter kring produkten. Läs gärna hela testet: https://www.fz.se/recension/278065-testpilot-florpad Slitstarkt material Florpad är gjord av samma material som används till att göra dräkter för stridsdykare, tack vare materialet så klarar Florpad av alla typer av datorstolar. Materialet ger dig en härlig yta för att enkelt kunna rulla din stol utan att hjulen fastnar. Materialet är även vatten-avvisande så det blir enkelt att torka av den om olyckan skulle vara framme. Det går även att tvätta Florpad i tvättmaskin på 30°C. Egenskaper Golvskydd: Förhindrar slitage på parkett, golv och andra typer av mattor.Anti-Slip: Med Supagrip-teknologi håller sig mattan på samma plats utan att den glider med stolen.Dämpar oljudHållbarhet: Florpad är designad för långvarig hållbarhet.Mått: 120 cmVikt: 2,1 kg Gamingmatta 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingmatta