Golvmatta med unik design för gamers

Florpad Hyper Beast

  Art.nr: 1004978
 • Skyddar golvet emot repor
 • Vattenavvisande
 • Häftig design
 • Slitstarkt material

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Stanna i zonen med Florpad Hyperbeast! Supagrip-teknologin håller mattan på plats medan du rullar över den. Detta ger dig full kontroll över spelet och skulle olyckan vara framme så är även Florpad Hyperbeast vattenavvisande och enkel att rengöra. 

FZ test och recension

"Ett gamerinriktat golvskydd som tål spill och håller stolen på plats."

FZ lät en testpilot använda, uppleva och testa Florpad och ge sina egna åsikter kring produkten. Läs hela testet här

Unik design

Florpad har tillsammans med den världsberömda artisten Brock Hofer tagit fram hans kända verk "HyperBeast". Hyperbeast är känd från CSGO men Brock Hofer har även designat möss och musmattor med samma tema. Ge din gaminghörna ett unikt utseende med ett färgstarkt monster.

Slitstarkt material

Florpad är gjord av samma material som används till att göra dräkter för stridsdykare, tack vare materialet så klarar Florpad av alla typer av datorstolar. Materialet ger dig en härlig yta för att enkelt kunna rulla din stol utan att hjulen fastnar. Materialet är även vatten-avvisande så det blir enkelt att torka av den om olyckan skulle vara framme. Det går även att tvätta Florpad i tvättmaskin på 30°C.

Egenskaper

 • Golvskydd: Förhindrar slitage på parkett, golv och andra typer av mattor.
 • Anti-Slip: Med Supagrip-teknologi håller sig mattan på samma plats utan att den glider med stolen.
 • Dämpar oljud 
 • Hållbarhet: Florpad är designad för långvarig hållbarhet.
 • Mått: 120 cm
 • Vikt: 2,1 kg
1004978 Florpad Florpad Hyper Beast FM_HyperBeast Stanna i zonen med Florpad Hyperbeast! Supagrip-teknologin håller mattan på plats medan du rullar över den. Detta ger dig full kontroll över spelet och skulle olyckan vara framme så är även Florpad Hyperbeast vattenavvisande och enkel att rengöra.  FZ test och recension "Ett gamerinriktat golvskydd som tål spill och håller stolen på plats." FZ lät en testpilot använda, uppleva och testa Florpad och ge sina egna åsikter kring produkten. Läs hela testet här Unik design Florpad har tillsammans med den världsberömda artisten Brock Hofer tagit fram hans kända verk "HyperBeast". Hyperbeast är känd från CSGO men Brock Hofer har även designat möss och musmattor med samma tema. Ge din gaminghörna ett unikt utseende med ett färgstarkt monster. Slitstarkt material Florpad är gjord av samma material som används till att göra dräkter för stridsdykare, tack vare materialet så klarar Florpad av alla typer av datorstolar. Materialet ger dig en härlig yta för att enkelt kunna rulla din stol utan att hjulen fastnar. Materialet är även vatten-avvisande så det blir enkelt att torka av den om olyckan skulle vara framme. Det går även att tvätta Florpad i tvättmaskin på 30°C. Egenskaper Golvskydd: Förhindrar slitage på parkett, golv och andra typer av mattor.Anti-Slip: Med Supagrip-teknologi håller sig mattan på samma plats utan att den glider med stolen.Dämpar oljud Hållbarhet: Florpad är designad för långvarig hållbarhet.Mått: 120 cmVikt: 2,1 kg Gamingmatta 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingmatta