Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingstol med snygg design och material som andas

Aerocool Aerosuede gaming chair - Duke Tan Grey

  Art.nr: 1014035
  • Mjuk och lyxig komfort
  • Ergonomiskt vänlig design
  • Tvåriktade armstöd
  • Material som andas
  • 180° lutning på ryggstöd
Färg/Variant: Tan Grey

1 990:-

Delbetala från 205:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

AeroSuede använder en kombination av premium nonwoven-tyger och mikrofibrer som ger ett mjukt och lyxigt utseende samtidigt som det ger maximal andningsförmåga. Denna spelstol är byggd med en ergonomiskt vänlig design och gör att du känner dig bekväm och avslappnad under långa spelsessioner. Skum med hög densitet och en diamantmönstrad design ger extra stöd för ryggen. Premium konstläder med kolfibermönster ger en snygg och futuristisk känsla.

Aerosuede för mjuk och lyxig komfort

AeroSuede är designat med premiumtyg och mikrofibermaterial som ger ett mjukt, bekvämt och lyxigt utseende samt en känsla av äkta mocka samtidigt som den ger maximal andningsförmåga och luftflöde för att hålla dig sval och frisk.

Premiumläder med kolfiberband

Premium konstlädermaterial med design i kolmönster ger en elegant och raffinerad touch till din spelstol samtidigt som den levererar en snygg och futuristisk känsla.

Högdensitetskum med diamantmönster

Skum med hög densitet och en diamantmönstrad design vävd i stolens ryggstöd ger lokalt stöd för din rygg.

Ergonomiskt vänlig design

DUKE är byggd med din hälsa och ditt välbefinnande i åtanke och har en ergonomisk design som ger gott om ländryggsstöd medan du spelar.

Skum med hög densitet rymmer perfekt din unika kroppsform samtidigt som den ger maximal komfort.

Tvåriktade armstöd

Tvåriktade justerbara armstöd är utformade så att du känner dig bekväm när du ställer in dem i önskad höjd och riktning. Placera armarna på det sätt som känns bekvämast för dig när du spelar.

Armstödets höjd kan justeras mellan 61-78 cm så att du kan skjuta din stol under vilket skrivbord som helst som är 62 cm och högre.

Från gaming till powernap

Behöver du en snabb tupplur för att ge dig den extra energin? Med ett helt justerbart ryggstöd kan du luta stolen 180 ° för att ta en tupplur eller bara luta dig tillbaka och koppla av.