Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DXracer Drifting sportig gamingstol

DXRacer DRIFTING Chair D61-NWB

  Art.nr: 248520
 • Slitstarkt konstläder
 • Ryggstöd: 79 cm
 • 3D-justerbart armstöd
 • Nack- och ryggkudde i matchade färg
 • Maxvikt: 100 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DXRacer DRIFTING Chair D61-NWB hjälper dig att sitta skönare, jobba hårdare och spela längre. Det är helt enkelt en superbekväm gamingstol med flera olika inställningsmöjligheter. DXRacer DRIFTING har stöd för hela ryggen och med medföljande svank/ryggkudde i matchande färg får du extra support. Justera stolen efter dina önskemål och hitta en arbetsställning som passar dig. Ett stort plus är stolens häftiga design som inspirerar dig att utveckla ditt spelande till nästa nivå. Stolarna i denna serie ger en exceptionell komfort då de har mer stoppning på rygg och sittdyna. D61-NWB är verkligen en kvalitetsstol med en rymlig, djup och omslutande design.

Ergonomiskt och bekvämt

Sitsen och ryggstödet är vadderade med ett högdensitetskum och tillsammans med medföljande nack- och svankkuddar får du ett utmärkt stöd som hjälper dig sitta med en bra hållning i flera timmar framför datorn. Den stjärnliknande hjulbasen och SGS-certifierade gasfjädern klarar en vikt upp till 100 kg.

Justerbara funktioner

Armstöden kan justeras till en lagom höjd så att dina underarmar och armbågar kan bilda en rät vinkel för att stödja dig när du använder en datormus under lång tid. Även denna rätvinkliga position är ergonomisk och hjälper dig att skydda dig mot musarm och andra besvär som utmattade axlar och handleder. Även höjden på DXRACER gamingstol kan justeras i enlighet med höjden på ditt skrivbord eller datorbord.

Stjärnformad hjulbas

DXRACER gamingstol kan flyttas var som helst på ett säkert och stabilt sätt tack vare den stjärnformade hjulbasen och stabila järnhjul. Det gör att stolen passar lika bra in på ett kontor som hemma framför datorn. 

drifting

Komplettera ditt köp

(3 st)
 • Skyddar ditt golv mot repor
 • Reducerar ljud
 • Mått: 1200 x 900 x 2 mm

199:-

248520 DXRacer DXRacer DRIFTING Chair D61-NWB GC-D61-NWB-M3 DXRacer DRIFTING Chair D61-NWB hjälper dig att sitta skönare, jobba hårdare och spela längre. Det är helt enkelt en superbekväm gamingstol med flera olika inställningsmöjligheter. DXRacer DRIFTING har stöd för hela ryggen och med medföljande svank/ryggkudde i matchande färg får du extra support. Justera stolen efter dina önskemål och hitta en arbetsställning som passar dig. Ett stort plus är stolens häftiga design som inspirerar dig att utveckla ditt spelande till nästa nivå. Stolarna i denna serie ger en exceptionell komfort då de har mer stoppning på rygg och sittdyna. D61-NWB är verkligen en kvalitetsstol med en rymlig, djup och omslutande design. Ergonomiskt och bekvämt Sitsen och ryggstödet är vadderade med ett högdensitetskum och tillsammans med medföljande nack- och svankkuddar får du ett utmärkt stöd som hjälper dig sitta med en bra hållning i flera timmar framför datorn. Den stjärnliknande hjulbasen och SGS-certifierade gasfjädern klarar en vikt upp till 100 kg. Justerbara funktioner Armstöden kan justeras till en lagom höjd så att dina underarmar och armbågar kan bilda en rät vinkel för att stödja dig när du använder en datormus under lång tid. Även denna rätvinkliga position är ergonomisk och hjälper dig att skydda dig mot musarm och andra besvär som utmattade axlar och handleder. Även höjden på DXRACER gamingstol kan justeras i enlighet med höjden på ditt skrivbord eller datorbord. Stjärnformad hjulbas DXRACER gamingstol kan flyttas var som helst på ett säkert och stabilt sätt tack vare den stjärnformade hjulbasen och stabila järnhjul. Det gör att stolen passar lika bra in på ett kontor som hemma framför datorn.  Gamingstolar 5 2 2490 SEK 2490 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingstolar