Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

DXRacer Gamingstol för långa spelsessioner

DXRacer FORMULA Chair F08-NR

  Art.nr: 247159
  • PU-läder
  • Ryggstöd: 84 cm
  • 3D-justerbara armstöd
  • Matchande nack- och ryggkudde
  • Maxvikt: 100 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

DXRacer FORMULA GC-F08-NR-H1 hjälper dig att sitta bättre, jobba hårdare och spela längre. Det är helt enkelt en superbekväm gamingstol med flera olika inställningsmöjligheter. DXRacer FORMULA har stöd för hela ryggen och med medföljande svank/ryggkudde i matchande färg får du extra support. Justera stolen efter dina önskemål och hitta en arbetsställning som passar dig. Ett stort plus är stolens häftiga design som inspirerar dig att utveckla ditt spelande till nästa nivå.

Stöd för hela ryggen och nacken

Majoriteten av nuvarande datorstolar har låga ryggstöd som gör att du inte kan vila nacken på rätt sätt. DXRacer har framgångsrikt tacklat det problemet med ett förhöjt ryggstöd. Samtidigt bidrar denna typ av datorstolar till att upprätthålla en rät vinkel mellan ända och midja, denna rätvinkliga sittställning är ergonomisk och ser till så att du inte tar skada av långa spelsessioner. Stoppningen med högkvalitativt kallskum gör att du sitter mjukt och bekvämt hela dagen. Kallskummet gör att stolen återgår till sin ursprungliga form även efter flera timmars spelande.

Justerbara funktioner

De 3D-justerbara armstöden möjliggör att du kan välja en lagom höjd som passar just dig. Vi rekommenderar dig att välja en höjd där dina underarmar och armbågar kan bilda en rät vinkel för att stödja dig när du använder en datormus under lång tid. Denna rätvinkliga position är ergonomisk och förebygger musarm och andra besvär som uppstår av utmattade axlar och handleder.

Ryggstödet kan låsas i en 90-gradig vinkel eller låsas upp och låta dig luta dig bakåt ända ner till 135° för en viloposition. Höjden på stolen kan justeras i enlighet med höjden på ditt datorbord.

Stjärnformad hjulbas och PU-hjul

DXRACER gamingstol kan flyttas var som helst på ett säkert och stabilt sätt. Detta tack vare den stjärnformade hjulbasen och 2" PU-hjul. Hjulen gör att stolen passar lika bra på kontoret som hemma framför datorn. 

formula

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

DXRacer DXRacer FORMULA Chair F08-NR GC-F08-NR-H1 DXRacer FORMULA GC-F08-NR-H1 hjälper dig att sitta bättre, jobba hårdare och spela längre. Det är helt enkelt en superbekväm gamingstol med flera olika inställningsmöjligheter. DXRacer FORMULA har stöd för hela ryggen och med medföljande svank/ryggkudde i matchande färg får du extra support. Justera stolen efter dina önskemål och hitta en arbetsställning som passar dig. Ett stort plus är stolens häftiga design som inspirerar dig att utveckla ditt spelande till nästa nivå. Stöd för hela ryggen och nacken Majoriteten av nuvarande datorstolar har låga ryggstöd som gör att du inte kan vila nacken på rätt sätt. DXRacer har framgångsrikt tacklat det problemet med ett förhöjt ryggstöd. Samtidigt bidrar denna typ av datorstolar till att upprätthålla en rät vinkel mellan ända och midja, denna rätvinkliga sittställning är ergonomisk och ser till så att du inte tar skada av långa spelsessioner. Stoppningen med högkvalitativt kallskum gör att du sitter mjukt och bekvämt hela dagen. Kallskummet gör att stolen återgår till sin ursprungliga form även efter flera timmars spelande. Justerbara funktioner De 3D-justerbara armstöden möjliggör att du kan välja en lagom höjd som passar just dig. Vi rekommenderar dig att välja en höjd där dina underarmar och armbågar kan bilda en rät vinkel för att stödja dig när du använder en datormus under lång tid. Denna rätvinkliga position är ergonomisk och förebygger musarm och andra besvär som uppstår av utmattade axlar och handleder.Ryggstödet kan låsas i en 90-gradig vinkel eller låsas upp och låta dig luta dig bakåt ända ner till 135° för en viloposition. Höjden på stolen kan justeras i enlighet med höjden på ditt datorbord. Stjärnformad hjulbas och PU-hjul DXRACER gamingstol kan flyttas var som helst på ett säkert och stabilt sätt. Detta tack vare den stjärnformade hjulbasen och 2" PU-hjul. Hjulen gör att stolen passar lika bra på kontoret som hemma framför datorn.  Gamingstolar 4,5 2 2690 SEK 2690 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar