Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tygklädd gamingstol för behagliga spelstunder

Mission SG Ares Black

  Art.nr: 1007851
  • Textilklädsel
  • Ryggstöd: 79 cm
  • Justerbara 4D-armstöd
  • Nack- och svankkudde
  • Maxvikt: 120 kg

Kombinera med

Mission SG Ares Black
Tygklädd gamingstol för behagliga spelstunder

1 790:-


  • Pris: 2 039:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Mission SG Ares Black
Tygklädd gamingstol för behagliga spelstunder

1 790:-


  • Pris: 3 580:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Se till att du sitter svalt och skönt med en textilklädd gamingstol från Mission SG. Ares är en stilren och bekväm gamingstol som passar lika bra i din gaming-setup som på kontoret. Uppnå en skön och ergonomisk sittställning genom att justera rygg- och armstöd och var trygg i att du får det stöd du behöver för att prestera, med de medföljande nack- och svankkuddarna.

Sitt skönt och svalt

Stoppningen i en gamingstol är en vital detalj för att du ska sitta komfortabelt. I Mission SG Ares får du en ny, vidareutvecklad vaddering som täcker större yta och är tjockare än tidigare, för en bättre helhetsupplevelse. Stolen har en bekväm textilklädsel som andas väl. Med vågad söm på rygg och säte sitter du svalt och bekvämt - perfekt för långa gamingstunder.

Högkvalitativ tygklädsel som andas

4D-armstöd för full frihet

Ares är utrustad med så kallade 4D-armstöd. Ett 4D-armstöd är designat för att erbjuda fullt stöd för dina underarmar och armbågar, genom att vara justerbart i fyra riktningar. Avlasta dina axlar genom att sitta ergonomiskt och bekvämt, speciellt under spel- eller arbetssessioner som varar i många timmar.

Ares har 4D-justerbara armstöd

Stålkonstruktion som klarar upp till 120 kg

Stolen består av en gedigen konstruktion med ram i stål, hjulbas i hård nylon och stora Ø60 mm-hjul som resulterar i en tillåten maxvikt på 120 kg. Den har även en högkvalitativ Klass 4-gasfjäder som testats och behandlats för minimalt läckage av luft, för en garanterat stabil och korrekt sitthöjd.

Mission SG Ares Black överblick
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1007851 1007851 Mission SG Mission SG Ares Black J-1S011F Se till att du sitter svalt och skönt med en textilklädd gamingstol från Mission SG. Ares är en stilren och bekväm gamingstol som passar lika bra i din gaming-setup som på kontoret. Uppnå en skön och ergonomisk sittställning genom att justera rygg- och armstöd och var trygg i att du får det stöd du behöver för att prestera, med de medföljande nack- och svankkuddarna. Sitt skönt och svalt Stoppningen i en gamingstol är en vital detalj för att du ska sitta komfortabelt. I Mission SG Ares får du en ny, vidareutvecklad vaddering som täcker större yta och är tjockare än tidigare, för en bättre helhetsupplevelse. Stolen har en bekväm textilklädsel som andas väl. Med vågad söm på rygg och säte sitter du svalt och bekvämt - perfekt för långa gamingstunder. 4D-armstöd för full frihet Ares är utrustad med så kallade 4D-armstöd. Ett 4D-armstöd är designat för att erbjuda fullt stöd för dina underarmar och armbågar, genom att vara justerbart i fyra riktningar. Avlasta dina axlar genom att sitta ergonomiskt och bekvämt, speciellt under spel- eller arbetssessioner som varar i många timmar. Stålkonstruktion som klarar upp till 120 kg Stolen består av en gedigen konstruktion med ram i stål, hjulbas i hård nylon och stora Ø60 mm-hjul som resulterar i en tillåten maxvikt på 120 kg. Den har även en högkvalitativ Klass 4-gasfjäder som testats och behandlats för minimalt läckage av luft, för en garanterat stabil och korrekt sitthöjd. Gamingstolar 3,5 25 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar