Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Häftig gamingstol med tiltbart ryggstöd

Mission SG Fenrir Black/White

  Art.nr: 1007847
  • Slitstarkt PU-läder
  • Ryggstöd: 70 cm
  • Fast armstöd
  • Låsbar tiltfunktion
  • Maxvikt: 100 kg

Kombinera med

Mission SG Fenrir Black/White
Häftig gamingstol med tiltbart ryggstöd

990:-


  • Pris: 1 239:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Mission SG Fenrir Black/White
Häftig gamingstol med tiltbart ryggstöd

990:-


  • Pris: 2 780:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG Fenrir är gamingstolen för dig som vill sitta skönt när du spelar datorspel. Hitta den perfekta sittställningen genom att justera ryggstödet med hjälp av den låsbara tiltfunktionen. De fasta armstöden ger en skön avlastning för både armar och axlar, vilket gör att du sitter skönt och korrekt - även vid längre spelsessioner.

Sitt länge på slitstarkt PU-läder

Fenrir har en mjuk vaddering och är klädd i elegant och slitstarkt PU-läder. PU-lädret, tillsammans med en robust hjulbas och Ø50 mm-hjul resulterar i en stol som utformats för många timmars spelande. Den nästan helt svarta stolen har två vita stripes som löper längs med hela ryggstödet och sittdynan, för att skapa en stilren och häftig racing-känsla. 

Mission SG Fenrir med klädsel i slitstarkt PU-läder

Ryggstöd med låsbar tiltfunktion

Det tiltbara ryggstödet hjälper dig justera din sittposition efter egen preferens. Allt för att du ska träffa helt rätt. Ställ in känsligheten på tiltfunktionen genom att justera reglaget på undersidan av stolen, eller lås ryggstödet i en bekväm och ergonomisk position.

Med full kontroll över din sittposition blir det enkelt att bibehålla högt fokus, för att prestera väl även under långa och intensiva spelsessioner.

Mission SG Fenrir med tiltbart ryggstöd
Mission SG Fenrir överblick
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1007847 1007847 Mission SG Mission SG Fenrir Black/White K-8851 Mission SG Fenrir är gamingstolen för dig som vill sitta skönt när du spelar datorspel. Hitta den perfekta sittställningen genom att justera ryggstödet med hjälp av den låsbara tiltfunktionen. De fasta armstöden ger en skön avlastning för både armar och axlar, vilket gör att du sitter skönt och korrekt - även vid längre spelsessioner. Sitt länge på slitstarkt PU-läder Fenrir har en mjuk vaddering och är klädd i elegant och slitstarkt PU-läder. PU-lädret, tillsammans med en robust hjulbas och Ø50 mm-hjul resulterar i en stol som utformats för många timmars spelande. Den nästan helt svarta stolen har två vita stripes som löper längs med hela ryggstödet och sittdynan, för att skapa en stilren och häftig racing-känsla.  Ryggstöd med låsbar tiltfunktion Det tiltbara ryggstödet hjälper dig justera din sittposition efter egen preferens. Allt för att du ska träffa helt rätt. Ställ in känsligheten på tiltfunktionen genom att justera reglaget på undersidan av stolen, eller lås ryggstödet i en bekväm och ergonomisk position.Med full kontroll över din sittposition blir det enkelt att bibehålla högt fokus, för att prestera väl även under långa och intensiva spelsessioner. Gamingstolar 4,1 16 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar