Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingstol Mission SG GGC 1.0

Mission SG GGC 1.0

  Art.nr: 209034
  • Slitstarkt PU-läder
  • Ryggstöd: 71 cm
  • Fast armstöd
  • Låsbar tiltfunktion
  • Maxvikt: 100 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG GGC 1.0 är gamingstolen för dig som vill sitta skönare när du lirar datorspel.  Ställ in sitthöjd och ryggstödet, tack vare den låsbara tiltfunktionen, för en bekväm och ergonomisk position. Stolen har en mjuk vaddering och är klädd i elegant PU-läder. De fasta armstöden färgmatchar med stolens blå fartränder och ger en skön avlastning för både armar och axlar. Det gör att du sitter skönt och korrekt – även efter långa stunder framför datorn.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

209034 Mission SG Mission SG GGC 1.0 Mission SG GGC 1.0 är gamingstolen för dig som vill sitta skönare när du lirar datorspel.  Ställ in sitthöjd och ryggstödet, tack vare den låsbara tiltfunktionen, för en bekväm och ergonomisk position. Stolen har en mjuk vaddering och är klädd i elegant PU-läder. De fasta armstöden färgmatchar med stolens blå fartränder och ger en skön avlastning för både armar och axlar. Det gör att du sitter skönt och korrekt – även efter långa stunder framför datorn. Se monteringsanvisning. Gamingstolar 3,9 24 790 SEK 790 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar