Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingstol Mission SG GGC 3.2

Mission SG GGC 3.2 Black/Blue

  Art.nr: 1002388
 • Textilklädsel och slitstarkt PU-läder
 • Ryggstöd: 76 cm
 • Justerbart armstöd
 • Maxvikt: 120 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission har återigen lyckats med att leverera en ergonomisk, bekväm och snyggt sportig gamingstol. Tack vare en härlig passform kan du enkelt hitta en perfekt sittställning som bidrar till att du sitter bekvämt i flera timmar. Stolen kan roteras i 360° och justeras efter dina önskemål.

Sportig design för långa pass

Mission SG GGC 3.2 har en sportig och racinginspirerad design tagen direkt från bilvärlden och dess fantastiskt snygga, sköna och skålade säten. Stolens material är en mix av bekväm textilklädsel och slitstarkt PU-läder. Stolen är som klippt och skuren för fart och fläkt och all action som spelen kan tänkas ge. Eller för den delen göra att du känner dig extra effektiv på kontoret.

Enkel att rengöra

Om det finns fläckar på stolsytan: gnugga med en lätt fuktig och mjuk trasa. Applicera inte något rengöringsmedel direkt på stolsytan.

Justerbar höjd och lutning

Stolen har tre stycken spakar för att du ska kunna justera armstödet, höjden på stolen och för att kunna luta stolen och få den precis som du vill ha den.

gamingstol

Titta även på

Nack- och svankkuddar

(19 st)
 • Slitstarkt PU-läder / Ryggstöd: 81 cm
 • Höj- och sänkbara 1D-armstöd
 • Maxvikt: 120 kg

1 490:-

Titta även på

Nack- och svankkuddar

(19 st)
 • Slitstarkt PU-läder / Ryggstöd: 81 cm
 • Höj- och sänkbara 1D-armstöd
 • Maxvikt: 120 kg

1 490:-

1002388 Mission SG Mission SG GGC 3.2 Black/Blue SP-8830N11 Mission har återigen lyckats med att leverera en ergonomisk, bekväm och snyggt sportig gamingstol. Tack vare en härlig passform kan du enkelt hitta en perfekt sittställning som bidrar till att du sitter bekvämt i flera timmar. Stolen kan roteras i 360° och justeras efter dina önskemål. Sportig design för långa pass Mission SG GGC 3.2 har en sportig och racinginspirerad design tagen direkt från bilvärlden och dess fantastiskt snygga, sköna och skålade säten. Stolens material är en mix av bekväm textilklädsel och slitstarkt PU-läder. Stolen är som klippt och skuren för fart och fläkt och all action som spelen kan tänkas ge. Eller för den delen göra att du känner dig extra effektiv på kontoret. Enkel att rengöra Om det finns fläckar på stolsytan: gnugga med en lätt fuktig och mjuk trasa. Applicera inte något rengöringsmedel direkt på stolsytan. Justerbar höjd och lutning Stolen har tre stycken spakar för att du ska kunna justera armstödet, höjden på stolen och för att kunna luta stolen och få den precis som du vill ha den. Gamingstolar 3 13 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingstolar