Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingstol Mission SG KSC 1.6 för juniorer

Mission SG KSC 1.6 Black/Green

  Art.nr: 238232
  • Slitstarkt PU-läder
  • Ryggstöd: 57 cm
  • Fast armstöd
  • Tiltbart ryggstöd
  • Maxvikt: 80 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG KSC är en bekväm gamingstol för barn som passar perfekt vid skrivbordet när det är dags för läxläsning eller datorspel. Stolens design är i grönt och svart PU-läder med en häftig racinglook. Datorstolen har ett tiltbart ryggstöd och en mjuk sittdyna för att du ska kunna justera din sittposition efter egen preferens och därmed sitta bekvämt i stolen under flera timmar.

mission sg ksc 1.6
238232 Mission SG Mission SG KSC 1.6 Black/Green KSC 1.6 Black/Green Mission SG KSC är en bekväm gamingstol för barn som passar perfekt vid skrivbordet när det är dags för läxläsning eller datorspel. Stolens design är i grönt och svart PU-läder med en häftig racinglook. Datorstolen har ett tiltbart ryggstöd och en mjuk sittdyna för att du ska kunna justera din sittposition efter egen preferens och därmed sitta bekvämt i stolen under flera timmar. Gamingstolar 4,5 6 599 SEK 599 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar