Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväm gamingstol i skandinavisk design

Mission SG Pegasus White

  Art.nr: 1007850
 • Slitstarkt PU-läder
 • Ryggstöd: 81 cm
 • Höj- och sänkbara 1D-armstöd
 • Nack- och svankkuddar
 • Maxvikt: 120 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG Pegasus är en robust gamingstol för gamern som värdesätter komfort. Stolen är utrustad med höj- och sänkbara 1D-armstöd som låter dig justera höjden på armstöden till att passa din stundande sittposition, för att njuta av god ergonomi oavsett hur du sitter. En gedigen konstruktion med ram i stål, hjulbas i hård nylon och stora Ø60 mm-hjul gör att stolen klarar av en högre maxvikt än tidigare stolar från Mission SG.

Med klädsel i slitstarkt PU-läder, mjuk vaddering och medföljande nack- och svankkuddar är Pegasus din trogna följeslagare. Rid in i strid med en komfort som ger dig en fördel över din motståndare.

Diskret och stilrent, för det moderna hemmet

När man pratar inredning och design kanske en gamingstol inte är det första man tänker på, men med en design helt i vitt PU-läder och svarta detaljer passar denna stol in i vilket hem som helst. Även om du inte har ett dedikerat hemmakontor eller datorrum så kan du få den komfort du förtjänar, utan att känna att du behöver ställa undan stolen när den inte används.

Mission SG Pegasus har ett lutbart ryggstöd

Ett ryggstöd som inte bara är tiltbart

Ett tiltbart ryggstöd är väsentligt för en bekväm gamingstol. Denna stol ger dig, utöver tiltfunktionen, även möjlighet att justera vinkeln på ryggstödet. Luta dig tillbaka i lugnare stunder och se till att du sitter upprätt när striden hettar till.

Robust bas i hård nylon

Klass 4-gasfjäder & Ø60 mm-hjul

Pegasus är konstruerad för att ge dig pålitlig komfort för en lång tid framöver. Den högkvalitativa gasfjädern gör det möjligt att justera sitthöjden mellan 37 - 48 cm, samtidigt som den bidrar till god stabilitet tillsammans med fem stora Ø60 mm-hjul. 

Nack- och svankkuddar för ökat stöd

Att du sitter skönt och ergonomiskt är av stor vikt. Med Pegasus får du med två kompletterande kuddar som tillsammans med stolens utformning i övrigt resulterar i en ergonomisk helhet som tillåter långa sittningar. Båda kuddarna fästs på stolen med hjälp av remmar. Remmarna har klickfästen som låter dig justera höjden på kuddarna för att passa just dig.

Nack- och svankkuddar medföljer
Mission SG Pegasus White överblick

Titta även på

Sval textilklädsel

(0 st)
 • Textilklädsel / Ryggstöd: 79 cm
 • Justerbara 4D-armstöd
 • Nack- och svankkudde / Maxvikt: 120 kg

1 990:-

Titta även på

Sval textilklädsel

(0 st)
 • Textilklädsel / Ryggstöd: 79 cm
 • Justerbara 4D-armstöd
 • Nack- och svankkudde / Maxvikt: 120 kg

1 990:-

1007850 Mission SG Mission SG Pegasus White J-8M006 Mission SG Pegasus är en robust gamingstol för gamern som värdesätter komfort. Stolen är utrustad med höj- och sänkbara 1D-armstöd som låter dig justera höjden på armstöden till att passa din stundande sittposition, för att njuta av god ergonomi oavsett hur du sitter. En gedigen konstruktion med ram i stål, hjulbas i hård nylon och stora Ø60 mm-hjul gör att stolen klarar av en högre maxvikt än tidigare stolar från Mission SG.Med klädsel i slitstarkt PU-läder, mjuk vaddering och medföljande nack- och svankkuddar är Pegasus din trogna följeslagare. Rid in i strid med en komfort som ger dig en fördel över din motståndare. Diskret och stilrent, för det moderna hemmet När man pratar inredning och design kanske en gamingstol inte är det första man tänker på, men med en design helt i vitt PU-läder och svarta detaljer passar denna stol in i vilket hem som helst. Även om du inte har ett dedikerat hemmakontor eller datorrum så kan du få den komfort du förtjänar, utan att känna att du behöver ställa undan stolen när den inte används. Ett ryggstöd som inte bara är tiltbart Ett tiltbart ryggstöd är väsentligt för en bekväm gamingstol. Denna stol ger dig, utöver tiltfunktionen, även möjlighet att justera vinkeln på ryggstödet. Luta dig tillbaka i lugnare stunder och se till att du sitter upprätt när striden hettar till. Klass 4-gasfjäder & Ø60 mm-hjul Pegasus är konstruerad för att ge dig pålitlig komfort för en lång tid framöver. Den högkvalitativa gasfjädern gör det möjligt att justera sitthöjden mellan 37 - 48 cm, samtidigt som den bidrar till god stabilitet tillsammans med fem stora Ø60 mm-hjul.  Nack- och svankkuddar för ökat stöd Att du sitter skönt och ergonomiskt är av stor vikt. Med Pegasus får du med två kompletterande kuddar som tillsammans med stolens utformning i övrigt resulterar i en ergonomisk helhet som tillåter långa sittningar. Båda kuddarna fästs på stolen med hjälp av remmar. Remmarna har klickfästen som låter dig justera höjden på kuddarna för att passa just dig. Gamingstolar 1790 SEK 1790 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingstolar