Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingstol Mission SG RGC 2.2

Mission SG RGC 2.2 - Black

  Art.nr: 238230
 • Textilklädsel
 • Ryggstöd: 82 cm
 • Justerbara 3D armstöd
 • Bekväm resårbotten
 • Maxvikt: 140 kg

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG RGC 2.2 är en snygg och bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. Stolen är byggd runt en robust metallram med mjuk stoppning och tygklädsel vilket ger en härlig racingkänsla!

Textilklädsel 

Stolens racinginspirerade design med upphöjda sidokanter kompletteras med en bekväm textilklädsel. Både rygg och säte är har en vågad söm som gör att du sitter skönt och svalt - perfekt för långa gamingsessioner. 

Justerbara 3D armstöd

Det justerbara armstödet går att justera i 3 olika riktningar för att du ska få en så bekväm upplevelse som möjligt. Det innebär mindre belastning för armar och axlar - perfekt för dig som vill kunna koncentrera dig fullt ut på gaming utan besvär. 

Klass 4 gasfjäder

Med stolens gasfjäder ställer du enkelt in önskad sitthöjd mellan 47 - 57 cm. Klass 4 innebär att fjädern är behandlad för minimalt läckage av luft, vilket i sin tur garanterar en stabil och korrekt sitthöjd. 

Titta även på

För en ännu bättre position

(6 st)
 • Textilklädsel / Ryggstöd: 79 cm
 • Justerbara 4D-armstöd
 • Nack- och svankkudde / Maxvikt: 120 kg

1 490:-

Titta även på

För en ännu bättre position

(6 st)
 • Textilklädsel / Ryggstöd: 79 cm
 • Justerbara 4D-armstöd
 • Nack- och svankkudde / Maxvikt: 120 kg

1 490:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

238230 Mission SG Mission SG RGC 2.2 - Black RGC 2.2 - Black Mission SG RGC 2.2 är en snygg och bekväm gamingstol som passar lika bra framför datorn som på kontoret. Justera rygg- och armstöd för en skön och ergonomisk sittställning och få extra stöd med de medföljande nack- och ryggkuddarna. Stolen är byggd runt en robust metallram med mjuk stoppning och tygklädsel vilket ger en härlig racingkänsla! Textilklädsel  Stolens racinginspirerade design med upphöjda sidokanter kompletteras med en bekväm textilklädsel. Både rygg och säte är har en vågad söm som gör att du sitter skönt och svalt - perfekt för långa gamingsessioner.  Justerbara 3D armstöd Det justerbara armstödet går att justera i 3 olika riktningar för att du ska få en så bekväm upplevelse som möjligt. Det innebär mindre belastning för armar och axlar - perfekt för dig som vill kunna koncentrera dig fullt ut på gaming utan besvär.  Klass 4 gasfjäder Med stolens gasfjäder ställer du enkelt in önskad sitthöjd mellan 47 - 57 cm. Klass 4 innebär att fjädern är behandlad för minimalt läckage av luft, vilket i sin tur garanterar en stabil och korrekt sitthöjd.  Gamingstolar 3,8 28 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingstolar