Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Robust gamingstol med justerbara 4D-armstöd

Mission SG Vulcan Black

  Art.nr: 1007853
  • Slitstarkt PU-läder
  • Ryggstöd: 85 cm
  • Justerbara 4D-armstöd
  • Bekväm resårbotten
  • Maxvikt: 160 kg

Kombinera med

Mission SG Vulcan Black
Robust gamingstol med justerbara 4D-armstöd

1 990:-


  • Pris: 2 239:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Mission SG Vulcan Black
Robust gamingstol med justerbara 4D-armstöd

1 990:-


  • Pris: 3 780:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sitt bekvämt hemma framför datorn, eller på jobbet. Mission SG Vulcan är en gamingstol med klädsel i PU-läder, som med bred och djup sittdyna erbjuder hög komfort för både gamers och kontorsarbetare. Stolen har en racinginspirerad design vilket innebär att den är utformad med ett något fastare säte med upphöjda sitskanter. Med förbättrad vaddering och en bekväm resårbotten kan du glömma allt vad träsmak heter, oavsett hur lång sittningen är. 

Nöjesguiden's julklappstips för gamers

Mission SG Vulcan hamnade på Nöjesguidens lista för julklappstips för gamers. 

"Att sitta bra är a och o för gamern som vill ha en långvarig karriär – det är ett faktum. Att gamingstolar generellt är anskrämligt fula är också det ett faktum. Med Mission Vulcan Black levererar Andersson en bekväm och rymlig stol med stöd för nacke, svank och armar – till ett väldigt överkomligt pris. Den helsvarta modellen är också lite lättare att svälja, rent designmässigt. Ett minus är att nack- och svankstöden är aningen svåra att behålla på din perfekta höjd när du rest dig upp."

Skön resårbotten, ram av stål

Få fantastiskt härlig sittkomfort med en mjuk vadderad sittdyna. Den förbättrade stoppningen, tillsammans med en resårbotten, ger en fantastiskt härlig sittkomfort i jämförelse med många andra stolar. Sitsen är byggd kring en kraftfull stålbas som garanterar en hållfast konstruktion och tål upp till 160 kg belastning.

Mjuk och bekväm resårbotten, robust ram av stål

Justerbara 4D-armstöd

4D-armstöd är designade för att erbjuda fullt stöd för dina underarmar och armbågar, genom att vara justerbart i fyra riktningar.

Vulcan låter dig avlasta dina axlar genom att sitta ergonomiskt och bekvämt, speciellt under spel- och arbetssessioner som varar många timmar.

4D-justerbara armstöd för god ergonomi

Tilt- och lutbart ryggstöd

Ett tiltbart ryggstöd är väsentligt för att en gamingstol ska vara bekväm. Denna stol ger dig, utöver tiltfunktionen, även möjlighet att justera vinkeln på ryggstödet. Luta dig tillbaka i lugnare stunder och se till att du sitter upprätt när striden hettar till.

Vulcan rockar en hjulbas i aluminium

Stark lättviktsbas i aluminium

Vulcan har en bas helt i aluminium, vilket ger stolen en robust grund som är lätt och stark. I högblank finish blir resultatet en stilren, men samtidigt robust design.

Stora hjul för god stabilitet

Ännu större hjul ger ökad stabilitet

Stolens extra stora hjul ökar stabiliteten ytterligare, samtidigt som det gör den lättrullad. Jämfört med tidigare stolar från Mission SG så har denna stol större hjul, med en diameter på 65 mm.

Mission SG Vulcan överblick
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1007853 1007853 Mission SG Mission SG Vulcan Black J-8L052A Sitt bekvämt hemma framför datorn, eller på jobbet. Mission SG Vulcan är en gamingstol med klädsel i PU-läder, som med bred och djup sittdyna erbjuder hög komfort för både gamers och kontorsarbetare. Stolen har en racinginspirerad design vilket innebär att den är utformad med ett något fastare säte med upphöjda sitskanter. Med förbättrad vaddering och en bekväm resårbotten kan du glömma allt vad träsmak heter, oavsett hur lång sittningen är.  Nöjesguiden's julklappstips för gamers Mission SG Vulcan hamnade på Nöjesguidens lista för julklappstips för gamers.  "Att sitta bra är a och o för gamern som vill ha en långvarig karriär – det är ett faktum. Att gamingstolar generellt är anskrämligt fula är också det ett faktum. Med Mission Vulcan Black levererar Andersson en bekväm och rymlig stol med stöd för nacke, svank och armar – till ett väldigt överkomligt pris. Den helsvarta modellen är också lite lättare att svälja, rent designmässigt. Ett minus är att nack- och svankstöden är aningen svåra att behålla på din perfekta höjd när du rest dig upp." Kolla in hela listan här. Skön resårbotten, ram av stål Få fantastiskt härlig sittkomfort med en mjuk vadderad sittdyna. Den förbättrade stoppningen, tillsammans med en resårbotten, ger en fantastiskt härlig sittkomfort i jämförelse med många andra stolar. Sitsen är byggd kring en kraftfull stålbas som garanterar en hållfast konstruktion och tål upp till 160 kg belastning. Justerbara 4D-armstöd 4D-armstöd är designade för att erbjuda fullt stöd för dina underarmar och armbågar, genom att vara justerbart i fyra riktningar. Vulcan låter dig avlasta dina axlar genom att sitta ergonomiskt och bekvämt, speciellt under spel- och arbetssessioner som varar många timmar. Tilt- och lutbart ryggstöd Ett tiltbart ryggstöd är väsentligt för att en gamingstol ska vara bekväm. Denna stol ger dig, utöver tiltfunktionen, även möjlighet att justera vinkeln på ryggstödet. Luta dig tillbaka i lugnare stunder och se till att du sitter upprätt när striden hettar till. Stark lättviktsbas i aluminium Vulcan har en bas helt i aluminium, vilket ger stolen en robust grund som är lätt och stark. I högblank finish blir resultatet en stilren, men samtidigt robust design. Ännu större hjul ger ökad stabilitet Stolens extra stora hjul ökar stabiliteten ytterligare, samtidigt som det gör den lättrullad. Jämfört med tidigare stolar från Mission SG så har denna stol större hjul, med en diameter på 65 mm. Gamingstolar 3,2 9 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar