Junioranpassad gamingstol med tiltbart ryggstöd

Mission SG Ymir Black/Green

  Art.nr: 1007843
  • Slitstarkt PU-läder
  • Ryggstöd: 54 cm
  • Tiltbart ryggstöd
  • Fast armstöd
  • Maxvikt: 80 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Alla gamers förtjänar god sittkomfort, barn som vuxen. Mission SG Ymir är en gamingstol för barn som med mjuk sittdyna och tiltbart ryggstöd ger dig den bekvämlighet du behöver för att prestera. Stolen är designad i grönt och svart PU-läder, med en häftig racing-look. Oavsett om det är dags för läxläsning eller datorspel så kan du vara säker på att du har komforten som krävs för att få jobbet gjort.

Pålitlig byggkvalitet

Konstruerad för att hålla. Ymir är utrustad med en stark Klass 3-gasfjäder som tillsammans med fem Ø50 mm-hjul tillåter en vikt på upp till 80 kg. Stolens klädsel är i PU-läder, ett slitstarkt material med mjuk och bekväm yta. Känn dig trygg med att du sitter i en stol som tål många långa spelsessioner, utan att slitas ut.

Sitt precis som du vill

Det tiltbara ryggstödet hjälper dig justera din sittposition efter egen preferens. Allt för att du ska träffa helt rätt. Om du vill att ryggstödet ska vara låst i en upprätt position kan du enkelt skjuta in spaken, på samma sätt som du för den utåt när du vill aktivera tiltfunktionen.

På undersidan av stolen sitter det ett reglage som låter dig välja hur mycket kraft som krävs för att få ryggstödet att tilta bakåt. Växla mellan olika styrkor beroende på om du tar det lugnt eller engagerar dig i intensiva strider i ditt favoritspel, eller hitta den perfekta inställningen som låter dig sitta ergonomiskt oavsett uppgift.

Sitt som du vill med Mission SG Ymir
Mission SG Ymir överblick
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
HeatoN guidar - Så får du gaming-setupen att passa in i hemmet
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
Heaton testar - Hur bra är Mission SG?
1007843 Mission SG Mission SG Ymir Black/Green K-8606 Alla gamers förtjänar god sittkomfort, barn som vuxen. Mission SG Ymir är en gamingstol för barn som med mjuk sittdyna och tiltbart ryggstöd ger dig den bekvämlighet du behöver för att prestera. Stolen är designad i grönt och svart PU-läder, med en häftig racing-look. Oavsett om det är dags för läxläsning eller datorspel så kan du vara säker på att du har komforten som krävs för att få jobbet gjort. Pålitlig byggkvalitet Konstruerad för att hålla. Ymir är utrustad med en stark Klass 3-gasfjäder som tillsammans med fem Ø50 mm-hjul tillåter en vikt på upp till 80 kg. Stolens klädsel är i PU-läder, ett slitstarkt material med mjuk och bekväm yta. Känn dig trygg med att du sitter i en stol som tål många långa spelsessioner, utan att slitas ut. Sitt precis som du vill Det tiltbara ryggstödet hjälper dig justera din sittposition efter egen preferens. Allt för att du ska träffa helt rätt. Om du vill att ryggstödet ska vara låst i en upprätt position kan du enkelt skjuta in spaken, på samma sätt som du för den utåt när du vill aktivera tiltfunktionen.På undersidan av stolen sitter det ett reglage som låter dig välja hur mycket kraft som krävs för att få ryggstödet att tilta bakåt. Växla mellan olika styrkor beroende på om du tar det lugnt eller engagerar dig i intensiva strider i ditt favoritspel, eller hitta den perfekta inställningen som låter dig sitta ergonomiskt oavsett uppgift. Gamingstolar 3,4 9 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar