Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Junioranpassad gamingstol med sitthöjd mellan 32-42 cm

Mission SG Ymir V2 Black/Green

  Art.nr: 1011472
  • Slitstarkt PU-läder
  • Ryggstöd: 54 cm
  • Tiltbart ryggstöd
  • Fast armstöd
  • Maxvikt: 80 kg

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mission SG Ymir V2 Black/Green har en förstärkt och förbättrad gaslift som nu är 100 mm istället.

Alla gamers förtjänar god sittkomfort, barn som vuxen. Mission SG Ymir är en gamingstol för barn som med mjuk sittdyna och tiltbart ryggstöd ger dig den bekvämlighet du behöver för att prestera. Stolen är designad i grönt och svart PU-läder, med en häftig racing-look. Oavsett om det är dags för läxläsning eller datorspel så kan du vara säker på att du har komforten som krävs för att få jobbet gjort.

Pålitlig byggkvalitet

Konstruerad för att hålla. Ymir är utrustad med en stark Klass 3-gasfjäder som tillsammans med fem Ø50 mm-hjul tillåter en vikt på upp till 80 kg. Stolens klädsel är i PU-läder, ett slitstarkt material med mjuk och bekväm yta. Känn dig trygg med att du sitter i en stol som tål många långa spelsessioner, utan att slitas ut.

Sitt precis som du vill

Det tiltbara ryggstödet hjälper dig justera din sittposition efter egen preferens. Allt för att du ska träffa helt rätt. Om du vill att ryggstödet ska vara låst i en upprätt position kan du enkelt skjuta in spaken, på samma sätt som du för den utåt när du vill aktivera tiltfunktionen.

På undersidan av stolen sitter det ett reglage som låter dig välja hur mycket kraft som krävs för att få ryggstödet att tilta bakåt. Växla mellan olika styrkor beroende på om du tar det lugnt eller engagerar dig i intensiva strider i ditt favoritspel, eller hitta den perfekta inställningen som låter dig sitta ergonomiskt oavsett uppgift.

Sitt som du vill med Mission SG Ymir
Mission SG Ymir överblick
1011472 1011472 Mission SG Mission SG Ymir V2 Black/Green K-8606 Mission SG Ymir V2 Black/Green har en förstärkt och förbättrad gaslift som nu är 100 mm istället. Alla gamers förtjänar god sittkomfort, barn som vuxen. Mission SG Ymir är en gamingstol för barn som med mjuk sittdyna och tiltbart ryggstöd ger dig den bekvämlighet du behöver för att prestera. Stolen är designad i grönt och svart PU-läder, med en häftig racing-look. Oavsett om det är dags för läxläsning eller datorspel så kan du vara säker på att du har komforten som krävs för att få jobbet gjort. Pålitlig byggkvalitet Konstruerad för att hålla. Ymir är utrustad med en stark Klass 3-gasfjäder som tillsammans med fem Ø50 mm-hjul tillåter en vikt på upp till 80 kg. Stolens klädsel är i PU-läder, ett slitstarkt material med mjuk och bekväm yta. Känn dig trygg med att du sitter i en stol som tål många långa spelsessioner, utan att slitas ut. Sitt precis som du vill Det tiltbara ryggstödet hjälper dig justera din sittposition efter egen preferens. Allt för att du ska träffa helt rätt. Om du vill att ryggstödet ska vara låst i en upprätt position kan du enkelt skjuta in spaken, på samma sätt som du för den utåt när du vill aktivera tiltfunktionen.På undersidan av stolen sitter det ett reglage som låter dig välja hur mycket kraft som krävs för att få ryggstödet att tilta bakåt. Växla mellan olika styrkor beroende på om du tar det lugnt eller engagerar dig i intensiva strider i ditt favoritspel, eller hitta den perfekta inställningen som låter dig sitta ergonomiskt oavsett uppgift. Gamingstolar 4 2 599 SEK 599 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar