Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiv gamingstol med justerbart svankstöd

Noblechairs HERO Series Black/Red

  Art.nr: 1006405
 • Premiumstol för gaming och kontor
 • Klädsel i svart konstläder med röda sömmar
 • 4D-armstöd
 • Bekväm och mjuk stoppning
 • Maxvikt: 150 kg

Kombinera med

Noblechairs HERO Series Black/Red
Exklusiv gamingstol med justerbart svankstöd

4 190:-


 • Pris: 5 680:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Noblechairs HERO Series Black/Red
Exklusiv gamingstol med justerbart svankstöd

4 190:-


 • Pris: 5 680:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Noblechairs HERO Series gamingstol är för dig som vill ha en riktigt grym och bekväm stol och sätter högt värde i kvalitet, oavsett om du spelar datorspel eller jobbar framför skrivbordet. HERO gamingstol har formbar minnesskum, justerbara 4D-armstöd, ett högt ryggstöd som går att ställa i olika vinklar samt ett justerbart svankstöd för maximal komfort och flexibilitet. Sitt som den spelhjälte du är inombords - med HERO Series Gaming Chair.

Premiumkvalitet

Noblechairs håller höga tillverkningskrav och säkerställer exceptionell byggkvalitet i varje stol de tillverkar. Resultatet är stolar med maximal ergonomi och komfort som erbjuder skön och bekväm sittställning framför datorn, även efter många timmar.
Ramen är gjord av stål med en hjulbas i pulverlackerad aluminium med 60 mm specialhjul med nylonkärna och PU-överdrag. Det gör dem både tysta och lättrullade över alla typer av golv.

Både ryggstödet och sittytan är utökade i storlek för att passa alla och stolen klarar en maxvikt upp till 150 kg. Sidorna av ryggstödet har två bekväma kuddar som ökar komfort och stöd när du sitter och spelar. 
Noblechair HERO har en klädsel av 1,5 mm tjockt konstläder för hållbarhet över lång tid. 
Innanför läderklädseln har Noblechair HERO ett kallskum med en exceptionellt hög densitet på 55% som formar sig efter dig och behåller sin form. Materialet andas med förbättrat luftflöde även när du sitter i stolen under långa stunder.

Noblechairs HERO Series Black Exklusiv gamingstol med justerbart svankstöd

Lutningsbart ryggstöd och justerbart svankstöd

Nästan varje del av HERO gamingstol är justerbart på ett eller annat sätt för ytterligare flexibilitet, anpassning och ökad ergonomi.
Till att börja med är självklart stolen höj- och sänkbar i 8 cm för justerbar sitthöjd och en korrekt vinkel för dina ben, knän och fotleder. Ryggstödet är högt för att även ge support till huvud och nacke och kan lutas mellan 90-135°.

Noblechairs HERO Series Black Exklusiv gamingstol med justerbart svankstöd

En unik och riktigt smart funktion är Noblechairs inbyggda svankstöd som kan justeras för att passa just dig och dina önskemål.

På sidan av ryggstödet sitter en ratt som du snurrar för att steglöst öka eller minska stödet för svanken i stolen. Så istället för en svankkudde som riskerar att glida och hamna fel så kommer Noblechairs lösning med inbyggt svankstöd alltid ge dig bästa stöd för ländryggen.

4D-armstöd

Även armar och axlar får maximal avlastning med HERO-seriens gamingstolar. Armstöden är stoppade med kallskum och klädda i polyuretan med en texturerad yta för att säkerställa ett perfekt grepp.
Armstöden går att ändra i fyra dimensioner; höjd, sidled, djup och vinkel. Det bästa är om armbågarna håller en rät vinkel till skrivbordet så därför kan du anpassa armstöden i höjd för att hitta ditt läge. Sedan är armstöden enkla att ändra för att passa olika behov, exempelvis om du skriver men händerna närmare kroppen, eller spelar med en hand på datormusen.

Noblechairs HERO Series Black Exklusiv gamingstol med justerbart svankstöd

Titta även på

(2 st)
 • Premiumstol för gaming och kontor
 • Klädsel i svart konstläder
 • 4D-armstöd

4 290:-

Titta även på

(2 st)
 • Premiumstol för gaming och kontor
 • Klädsel i svart konstläder
 • 4D-armstöd

4 290:-

1006405 Noblechairs Noblechairs HERO Series Black/Red NBL-HRO-PU-BRD Noblechairs HERO Series gamingstol är för dig som vill ha en riktigt grym och bekväm stol och sätter högt värde i kvalitet, oavsett om du spelar datorspel eller jobbar framför skrivbordet. HERO gamingstol har formbar minnesskum, justerbara 4D-armstöd, ett högt ryggstöd som går att ställa i olika vinklar samt ett justerbart svankstöd för maximal komfort och flexibilitet. Sitt som den spelhjälte du är inombords - med HERO Series Gaming Chair. Premiumkvalitet Noblechairs håller höga tillverkningskrav och säkerställer exceptionell byggkvalitet i varje stol de tillverkar. Resultatet är stolar med maximal ergonomi och komfort som erbjuder skön och bekväm sittställning framför datorn, även efter många timmar.Ramen är gjord av stål med en hjulbas i pulverlackerad aluminium med 60 mm specialhjul med nylonkärna och PU-överdrag. Det gör dem både tysta och lättrullade över alla typer av golv. Både ryggstödet och sittytan är utökade i storlek för att passa alla och stolen klarar en maxvikt upp till 150 kg. Sidorna av ryggstödet har två bekväma kuddar som ökar komfort och stöd när du sitter och spelar. Noblechair HERO har en klädsel av 1,5 mm tjockt konstläder för hållbarhet över lång tid. Innanför läderklädseln har Noblechair HERO ett kallskum med en exceptionellt hög densitet på 55% som formar sig efter dig och behåller sin form. Materialet andas med förbättrat luftflöde även när du sitter i stolen under långa stunder. Lutningsbart ryggstöd och justerbart svankstöd Nästan varje del av HERO gamingstol är justerbart på ett eller annat sätt för ytterligare flexibilitet, anpassning och ökad ergonomi.Till att börja med är självklart stolen höj- och sänkbar i 8 cm för justerbar sitthöjd och en korrekt vinkel för dina ben, knän och fotleder. Ryggstödet är högt för att även ge support till huvud och nacke och kan lutas mellan 90-135°. En unik och riktigt smart funktion är Noblechairs inbyggda svankstöd som kan justeras för att passa just dig och dina önskemål. På sidan av ryggstödet sitter en ratt som du snurrar för att steglöst öka eller minska stödet för svanken i stolen. Så istället för en svankkudde som riskerar att glida och hamna fel så kommer Noblechairs lösning med inbyggt svankstöd alltid ge dig bästa stöd för ländryggen. 4D-armstöd Även armar och axlar får maximal avlastning med HERO-seriens gamingstolar. Armstöden är stoppade med kallskum och klädda i polyuretan med en texturerad yta för att säkerställa ett perfekt grepp.Armstöden går att ändra i fyra dimensioner; höjd, sidled, djup och vinkel. Det bästa är om armbågarna håller en rät vinkel till skrivbordet så därför kan du anpassa armstöden i höjd för att hitta ditt läge. Sedan är armstöden enkla att ändra för att passa olika behov, exempelvis om du skriver men händerna närmare kroppen, eller spelar med en hand på datormusen. Gamingstolar 3,5 2 4190 SEK 4190 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstolar & gamingbord
 3. Gamingstolar