Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingstol med ställ för ratt och pedal

Playseat Evolution - Black

  Art.nr: 212250
  • Ihopfällbar
  • Enkel installation
  • Många justermåner
  • Bekväm med läderliknande material
  • Kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® och PC.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Playseat Grand Prix

Förstärk känslan i dina bilspel med en racingstol från Playseat. Uppbyggd med patenterad svartlackerad ram och mycket bekvämt läderliknande material som ger premiumkänsla. Stolen är kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® och PC.

Pedal- och rattställett är justerbart i längsled. Rattstället även i höjdled för att passa alla spelare. Denna modell är även ihopfällbar, för att ta minimalt med plats när den inte används.Ratt, pedaler och växelspak ingår ej.

212250 Playseat Playseat Evolution - Black REM.00004 Playseat Grand PrixFörstärk känslan i dina bilspel med en racingstol från Playseat. Uppbyggd med patenterad svartlackerad ram och mycket bekvämt läderliknande material som ger premiumkänsla. Stolen är kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® och PC.Pedal- och rattställett är justerbart i längsled. Rattstället även i höjdled för att passa alla spelare. Denna modell är även ihopfällbar, för att ta minimalt med plats när den inte används.Ratt, pedaler och växelspak ingår ej.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Gamingstolar 4 2 2990 SEK 2990 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingstolar & gamingbord
  3. Gamingstolar