Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingstol med racinginspirerad design

Corsair T1 RACE Gaming Chair Black

  Art.nr: 243305
  • PU-läder
  • Ryggstöd: 95 cm
  • Justerbara 4D armstöd
  • Matchande rygg- och nackkudde
  • Maxvikt: 120 kg
  • Max 1 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CORSAIR T1 RACE gamingstol har en snygg racinginspirerad design kombinerat med fantastiska kvalitéer som ger dig en proffsig gamingupplevelse. Stålramen garanterar att stolen är lika bekväm år efter år och utgör grunden för denna bekväma gamingstol som har många olika inställningsmöjligheter. CORSAIR T1 RACE har stöd för hela ryggen och med medföljande svank/ryggkudde får du extra support. Justera stolen efter dina önskemål och hitta en arbetsställning som passar dig. Ett stort plus är stolens häftiga design som inspirerar dig att utveckla ditt spelande till nästa nivå. 

Ergonomiskt och bekvämt

Sitsen och ryggstödet är vadderade med ett högdensitetskum och tillsammans med medföljande nack- och svankkuddar får du ett utmärkt stöd som hjälper dig sitta med en bra hållning i flera timmar framför datorn. Den högkvalitativa gasfjädern klarar en vikt upp till 120 kg.

Justerbara funktioner

De 4D-justerbara armstöden möjliggör att du kan välja en lagom höjd som passar just dig. Vi rekommenderar dig att välja en höjd där dina underarmar och armbågar kan bilda en rät vinkel för att stödja dig när du använder en datormus under lång tid. Denna rätvinkliga position är ergonomisk och förebygger musarm och andra besvär som uppstår av utmattade axlar och handleder. Ryggstödet kan låsas i en 90-gradig vinkel eller låsas upp och låta dig luta dig bakåt ända ner till 180° för en viloposition. Höjden på stolen kan justeras i enlighet med höjden på ditt datorbord.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Corsair Corsair T1 RACE Gaming Chair Black CF-9010001-WW CORSAIR T1 RACE gamingstol har en snygg racinginspirerad design kombinerat med fantastiska kvalitéer som ger dig en proffsig gamingupplevelse. Stålramen garanterar att stolen är lika bekväm år efter år och utgör grunden för denna bekväma gamingstol som har många olika inställningsmöjligheter. CORSAIR T1 RACE har stöd för hela ryggen och med medföljande svank/ryggkudde får du extra support. Justera stolen efter dina önskemål och hitta en arbetsställning som passar dig. Ett stort plus är stolens häftiga design som inspirerar dig att utveckla ditt spelande till nästa nivå.  Ergonomiskt och bekvämt Sitsen och ryggstödet är vadderade med ett högdensitetskum och tillsammans med medföljande nack- och svankkuddar får du ett utmärkt stöd som hjälper dig sitta med en bra hållning i flera timmar framför datorn. Den högkvalitativa gasfjädern klarar en vikt upp till 120 kg. Justerbara funktioner De 4D-justerbara armstöden möjliggör att du kan välja en lagom höjd som passar just dig. Vi rekommenderar dig att välja en höjd där dina underarmar och armbågar kan bilda en rät vinkel för att stödja dig när du använder en datormus under lång tid. Denna rätvinkliga position är ergonomisk och förebygger musarm och andra besvär som uppstår av utmattade axlar och handleder. Ryggstödet kan låsas i en 90-gradig vinkel eller låsas upp och låta dig luta dig bakåt ända ner till 180° för en viloposition. Höjden på stolen kan justeras i enlighet med höjden på ditt datorbord. Gamingstolar 2,5 2 2499 SEK 2499 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstolar och bord
  3. Gamingstolar