Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

AKRacing Floormat är en cirkulär golvmatta som med sitt snygga utseende kompletterar din gamingstol, samtidigt som mattan skyddar ditt golv mot repor och andra skador. Golvmattan är av slitstarkt och kvalitativt material, precis som deras stolar. Undersidan är helt täckt av gummigrepp som hjälper till att hålla mattan på plats, och den har en diameter på 99,5 cm.

AKRacing AKRacing Floormat - Black AK-FLOORMAT-BK AKRacing Floormat är en cirkulär golvmatta som med sitt snygga utseende kompletterar din gamingstol, samtidigt som mattan skyddar ditt golv mot repor och andra skador. Golvmattan är av slitstarkt och kvalitativt material, precis som deras stolar. Undersidan är helt täckt av gummigrepp som hjälper till att hålla mattan på plats, och den har en diameter på 99,5 cm. Tillbehör 495 SEK 495 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstolar och bord
  3. Tillbehör