Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Spill- och dammsäkert gamingtangentbord

Corsair Gaming K68 Cherry MX Red

  Art.nr: 1009247
 • Snabbast i klassen
 • 100% Anti-ghosting
 • Cherry MX Red-switchar
 • Ram i aluminium
 • Röd LED bakgrundsbelysning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair K68 Cherry MX Red är ett kompakt, mekaniskt tangentbord utrustat med Cherry MX Red brytare vilket gör det snabbast i sin klass. 100% anti-ghosting ser till att varje tangenttryck registreras korrekt när du lirar.

Ett löstagbart handledsstöd och dedikerade multimedia-kontroller med en snurrande volymkontroll i metall gör det bekvämt att spela i timmar. Allt är inramat med ett lätt aluminiumchassi tillsammans med levande, flerfärgad LED-belysning som du kan programmera efter dina personliga preferenser. 

Spill- och dammsäkert

Med IP32-certifiering säkerställer man att tangentbordet är skyddat så att damm och vätska inte letar sig in imellan tangenterna. Nu är du skyddad mot olyckor till exempel när man lyckas välta ett glas i stridens hetta.

Designad för gaming

Tangenterna är utrustade med mekaniska röda Cherry MX Red-brytare, för snabb responstid. Eftersom K68 är helt mekaniskt får du precision med vilken tangent du än trycker ner. Med 100% anti-ghosting behöver du inte oroa dig att dina tangentslag inte ska registreras, du kan trycka ner alla tangenter samtidigt och tangentbordet svara fortfarande lika snabbt. 

Funktioner

 • Världens snabbaste, mekaniska gamingtangentbord
 • 100% anti-ghosting och full key rollover
 • 100% Cherry MX Red brytare med ultrasnabb 1,2 mm aktivering och 45 g tryck
 • Andodiserad, borstad aluminium för överlägsen hållbarhet
 • Röd LED bakgrundsbelysning
 • Löstagbart handledsstöd och dedikerade multimedia-kontroller
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1009247 Corsair Corsair Gaming K68 Cherry MX Red CH-9102020-ND Corsair K68 Cherry MX Red är ett kompakt, mekaniskt tangentbord utrustat med Cherry MX Red brytare vilket gör det snabbast i sin klass. 100% anti-ghosting ser till att varje tangenttryck registreras korrekt när du lirar. Ett löstagbart handledsstöd och dedikerade multimedia-kontroller med en snurrande volymkontroll i metall gör det bekvämt att spela i timmar. Allt är inramat med ett lätt aluminiumchassi tillsammans med levande, flerfärgad LED-belysning som du kan programmera efter dina personliga preferenser.  Spill- och dammsäkert Med IP32-certifiering säkerställer man att tangentbordet är skyddat så att damm och vätska inte letar sig in imellan tangenterna. Nu är du skyddad mot olyckor till exempel när man lyckas välta ett glas i stridens hetta. Designad för gamingTangenterna är utrustade med mekaniska röda Cherry MX Red-brytare, för snabb responstid. Eftersom K68 är helt mekaniskt får du precision med vilken tangent du än trycker ner. Med 100% anti-ghosting behöver du inte oroa dig att dina tangentslag inte ska registreras, du kan trycka ner alla tangenter samtidigt och tangentbordet svara fortfarande lika snabbt. Funktioner Världens snabbaste, mekaniska gamingtangentbord100% anti-ghosting och full key rollover100% Cherry MX Red brytare med ultrasnabb 1,2 mm aktivering och 45 g tryckAndodiserad, borstad aluminium för överlägsen hållbarhetRöd LED bakgrundsbelysningLöstagbart handledsstöd och dedikerade multimedia-kontroller Gamingtangentbord 5 3 990 SEK 990 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingtangentbord