Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingtangentbord med låg profil och RGB-belysning

Corsair Gaming K70 RBG MK.2 Low Profile RapidFire

  Art.nr: 1006889
  • 100% Anti-Ghosting
  • Cherry MX Speed-brytare
  • RGB-belysning
  • Windows-Key lock mode
  • Inbyggt minne

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair K70 RGB MK.2 Low profile RAPIDFIRE  kombinerar bekvämligheten med tangenter i låg profil med prestandan av ultrasnabba Cherry MX mekaniska brytare och en attraktiv RGB-belysning. Tangentbordet har en USB pass through så att du kan koppla in laddning till ditt trådlösa headset, gamingmusen eller nåt annat du behöver ha. Det ger dig helt enkelt en extra usb-port.

Inbyggt minne

Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även K70 RGB MK.2 inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig tangentbordet och kopplar in det i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass.

Komfortabel design

Komforten på gamingtangentbord har tagits till en ny nivå. Genom att optimera positionen av dina handleder genom lägre höjd på tangenterna och lättåtkomliga multimediakontroller, ger den nya nya tangentbordsdesignen dina händer närmare en parallell position för en mer naturlig känsla.

Windows-Key lock mode

Med funktionen för att låsa Windows-tangenten kommer du inte att bli urtabbad från ditt spel om du råkar komma åt den. Perfekt under stressiga situationer du absolut inte vill bli urtabbad ur spelet. Funktionen aktiveras eller stängs enkelt av med en snabbknapp i överkant på tangentbordet.

Låg profil för bekvämare gaming

Få den prestanda du behöver med CORSAIR's exklusiva Low Profile CHERRY MX Speed mekaniska brytare. Low Profile-designen ger den precision du förväntar dig av en CHERRY-brytare med 35% lägre höjd på tangenterna. Med den låg profil får du en bättre ergonomi och känsla när du trycker ner tangenterna.

iCUE

Med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter.

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1006889 1006889 Corsair Corsair Gaming K70 RBG MK.2 Low Profile RapidFire CH-9109018-ND Corsair K70 RGB MK.2 Low profile RAPIDFIRE  kombinerar bekvämligheten med tangenter i låg profil med prestandan av ultrasnabba Cherry MX mekaniska brytare och en attraktiv RGB-belysning. Tangentbordet har en USB pass through så att du kan koppla in laddning till ditt trådlösa headset, gamingmusen eller nåt annat du behöver ha. Det ger dig helt enkelt en extra usb-port. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Inbyggt minne Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även K70 RGB MK.2 inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig tangentbordet och kopplar in det i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass. Komfortabel design Komforten på gamingtangentbord har tagits till en ny nivå. Genom att optimera positionen av dina handleder genom lägre höjd på tangenterna och lättåtkomliga multimediakontroller, ger den nya nya tangentbordsdesignen dina händer närmare en parallell position för en mer naturlig känsla. Windows-Key lock mode Med funktionen för att låsa Windows-tangenten kommer du inte att bli urtabbad från ditt spel om du råkar komma åt den. Perfekt under stressiga situationer du absolut inte vill bli urtabbad ur spelet. Funktionen aktiveras eller stängs enkelt av med en snabbknapp i överkant på tangentbordet. Låg profil för bekvämare gaming Få den prestanda du behöver med CORSAIR's exklusiva Low Profile CHERRY MX Speed mekaniska brytare. Low Profile-designen ger den precision du förväntar dig av en CHERRY-brytare med 35% lägre höjd på tangenterna. Med den låg profil får du en bättre ergonomi och känsla när du trycker ner tangenterna. iCUE Med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter. Gamingtangentbord 4,2 5 1690 SEK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord