Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingtangentbord med aluminiumram och röda brytare

Corsair Gaming K70 RGB MK.2 Cherry MX Red

  Art.nr: 1006890
  • 100% Anti-Ghosting
  • Cherry MX Red-brytare
  • RGB-belysning
  • Windows-Key lock mode
  • Inbyggt minne

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair K70 RGB MK.2 är ett mekaniskt gamingtangentbord i premium kvalité som är byggt för att hålla med en robust aluminiumram, CHERRY MX Red-brytare och enastående dynamisk RGB-bakgrundsbelysning.

Tangentbordet har en USB pass through så att du kan koppla in laddning till ditt trådlösa headset, gamingmusen eller nåt annat du behöver ha. Det ger dig helt enkelt en extra usb-port.

Hållbar ram i aluminium

En anodiserad aluminiumram ger lätt och robust hållbarhet, byggd för att hålla för tusentals timmar av gaming. Det ger även en grym känsla när du flyttar på och lyfter tangentbordet samt när du spelar tack vare den gedigna aluminiumramen.

Inbyggt minne

Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även K70 RGB MK.2 inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig tangentbordet och kopplar in det i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass.

Windows-Key lock mode

Med funktionen för att låsa Windows-tangenten kommer du inte att bli urtabbad från ditt spel om du råkar komma åt den. Perfekt under stressiga situationer du absolut inte vill bli urtabbad ur spelet. Funktionen aktiveras eller stängs enkelt av med en snabbknapp i överkant på tangentbordet.

Avtagbart handledsstöd

För extra komfort under långa gamingsessioner har tangetbordet ett handledsstöd med en mjuk och bekväm gummitextur. Detta går med fördel att plocka bort om du inte vill använda eller inte har plats.

iCUE

Med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter.

1006890 Corsair Corsair Gaming K70 RGB MK.2 Cherry MX Red CH-9109010-ND Corsair K70 RGB MK.2 är ett mekaniskt gamingtangentbord i premium kvalité som är byggt för att hålla med en robust aluminiumram, CHERRY MX Red-brytare och enastående dynamisk RGB-bakgrundsbelysning. Tangentbordet har en USB pass through så att du kan koppla in laddning till ditt trådlösa headset, gamingmusen eller nåt annat du behöver ha. Det ger dig helt enkelt en extra usb-port. Hållbar ram i aluminium En anodiserad aluminiumram ger lätt och robust hållbarhet, byggd för att hålla för tusentals timmar av gaming. Det ger även en grym känsla när du flyttar på och lyfter tangentbordet samt när du spelar tack vare den gedigna aluminiumramen. Inbyggt minne Som i många av Corsair's gamingprodukter så har även K70 RGB MK.2 inbyggt minne för att spara dina inställningar även om du tar med dig tangentbordet och kopplar in det i en annan dator. På så vis är du alltid redo för ett gamingpass. Windows-Key lock mode Med funktionen för att låsa Windows-tangenten kommer du inte att bli urtabbad från ditt spel om du råkar komma åt den. Perfekt under stressiga situationer du absolut inte vill bli urtabbad ur spelet. Funktionen aktiveras eller stängs enkelt av med en snabbknapp i överkant på tangentbordet. Avtagbart handledsstöd För extra komfort under långa gamingsessioner har tangetbordet ett handledsstöd med en mjuk och bekväm gummitextur. Detta går med fördel att plocka bort om du inte vill använda eller inte har plats. iCUE Med Corsair's programvara iCUE som är helt kostnadsfritt kan du styra ljuset dynamiskt mellan flera enheter, programmera macron eller ett fullt synchroniserat ljusschema för alla dina kompatibla Corsair produkter. Gamingtangentbord 1290 SEK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord