Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingtangentbord med bakgrundsbelysning

Corsair Raptor K30 Gaming Keyboard

  Art.nr: 195327
  • Bakgrundsbelysning
  • Anti-Ghosting
  • Inbyggt minne
  • USB-anslutning
  • Mediaknappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Corsair Raptor K30 Gaming Keyboard

Raptor K30 är ett tangentbord anpassat till spel med funktioner som justerbar bakgrundbelysning, programmerbara G-knappar, anti-ghosting och minnesmodul för lagring av dina inställningar. 

Smarta funktioner

Med röd belysning går det lekande lätt att hitta tangenter även i svagt upplysta miljöer. Du får möjlighet till att välja mellan låg, normal och extra stark belysning men det går också att stänga av den helt.

De sex programmerbara G-knapparna låter dig få enkel åtkomst till upp till 18 av dina mest använda tangentkombinationer och det bästa av allt är att dina inställningar lagras i tangentbordets egen minnesmodul. Högst upp finns det också knappar för mediauppspelning- spela upp, pausa, stoppa, hoppa över spår och justera volym direkt på tangentbordet. 

Bakgrund

Corsair gamingtangentbord är speciellt utformade för spel på elitnivå. Tillverkade med högkvalitativa komponenter och material. Med otrolig respons och egna inställningar får du den precision du behöver för att nå dina mål. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Corsair Corsair Raptor K30 Gaming Keyboard CH-9000043-ND Corsair Raptor K30 Gaming Keyboard Raptor K30 är ett tangentbord anpassat till spel med funktioner som justerbar bakgrundbelysning, programmerbara G-knappar, anti-ghosting och minnesmodul för lagring av dina inställningar.  Smarta funktioner Med röd belysning går det lekande lätt att hitta tangenter även i svagt upplysta miljöer. Du får möjlighet till att välja mellan låg, normal och extra stark belysning men det går också att stänga av den helt. De sex programmerbara G-knapparna låter dig få enkel åtkomst till upp till 18 av dina mest använda tangentkombinationer och det bästa av allt är att dina inställningar lagras i tangentbordets egen minnesmodul. Högst upp finns det också knappar för mediauppspelning- spela upp, pausa, stoppa, hoppa över spår och justera volym direkt på tangentbordet.  Bakgrund Corsair gamingtangentbord är speciellt utformade för spel på elitnivå. Tillverkade med högkvalitativa komponenter och material. Med otrolig respons och egna inställningar får du den precision du behöver för att nå dina mål.  Gamingtangentbord 3,8 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord