Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Gamingpaket med mus, tangentbord och headset

E-Blue Cobra Advanced Gaming Set Blue

  Art.nr: 208586
  • Mus - E-Blue Cobra Type-M
  • Tangentbord - E-Blue Cobra Combatant
  • Headset - E-Blue Cobra

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

E-Blue Cobra Advanced Gaming Set Blue

Ett prisvärt gamingpaket innehållandes en gamingmus, ett gamingtangentbord och ett gamingheadset från E-Blue.

E-Blue Cobra Type-M - EMS131BK

Cobra Type-M är en av E-blues finaste Cobra gamingmöss. Bekväm och ergonomiskt utformad mus med justerbar DPI (400/800/1600), LED-ljus och symmetrisk utformning som passar både vänster- och högerhänta användare. Vikt: 116 gr. Anslutning via USB.

E-Blue Cobra Combatant Gaming Keyboard - EKM057BK

Professionellt gamingtangentbord som kombinerar mjuka former och en elegant finish i en avantgardistisk design. Extra slitstarkt och stabilt tangentbord med LED-belysning som dessutom är vattentätt. Vikt: 1,11 kg. Anslutning via USB.

E-Blue Cobra Headset Blue - EHS013BL

Ett avancerat gamingheadset som är skräddarsytt för professionella spelare. ”One-size-fits-all”-band som är elastiskt och förstärkt med rostfritt stål för bästa komfort under långvarig användning. Utrustad med mikrofon. Vikt: 215 gr. Anslutning via 3,5 mm.

Komplettera ditt köp

(7 st)
  • Slipp trassel
  • Rostfri spänd fjäderarm
  • Kompakt konstruktion

249:-

E-Blue E-Blue Cobra Advanced Gaming Set Blue EB-EKM806 E-Blue Cobra Advanced Gaming Set BlueEtt prisvärt gamingpaket innehållandes en gamingmus, ett gamingtangentbord och ett gamingheadset från E-Blue. E-Blue Cobra Type-M - EMS131BKCobra Type-M är en av E-blues finaste Cobra gamingmöss. Bekväm och ergonomiskt utformad mus med justerbar DPI (400/800/1600), LED-ljus och symmetrisk utformning som passar både vänster- och högerhänta användare. Vikt: 116 gr. Anslutning via USB. E-Blue Cobra Combatant Gaming Keyboard - EKM057BKProfessionellt gamingtangentbord som kombinerar mjuka former och en elegant finish i en avantgardistisk design. Extra slitstarkt och stabilt tangentbord med LED-belysning som dessutom är vattentätt. Vikt: 1,11 kg. Anslutning via USB. E-Blue Cobra Headset Blue - EHS013BLEtt avancerat gamingheadset som är skräddarsytt för professionella spelare. ”One-size-fits-all”-band som är elastiskt och förstärkt med rostfritt stål för bästa komfort under långvarig användning. Utrustad med mikrofon. Vikt: 215 gr. Anslutning via 3,5 mm. Gamingtangentbord 4,2 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord