Robust gamingtangentbord med RGB-belysning

HyperX Alloy Core RGB Membrane Gaming Keyboard

  Art.nr: 1009249
  • Hållbar och gedigen konstruktion
  • Tysta, responsiva tangenter
  • Snygg RGB-belysning
  • Multi-Key-Anti-Ghosting
  • Spillsäkert

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Alloy Core RGB är ett membrantangentbord som kombinerar RGB med en imponerande byggkvalitet. Resultatet blir det ideala alternativet för gamers som är ute efter att piffa upp sin gaming-setup på ett funktionellt och prisvärt sätt. 

Med sex ljuseffekter och justerbar ljusstyrka kan du sätta din personliga prägel på ditt system. Den förstärkta, spillsäkra plastramen är konstruerad för ökad stabilitet, pålitlighet och säkerhet - för gamers som vill ha ett tangentbord som håller.

Tysta, responsiva tangenter med anti-ghosting

Membrantangenterna ger en taktil känsla, samtidigt som de är konfigurerade att vara tysta. Utöver det så ser Anti-Ghosting-funktionen till att varje knapptryck räknas, även när du trycker in många tangenter samtidigt.

Mediaknappar och snabbåtkomst för belysning

Styr din musik via mediaknapparna eller ändra ljuseffekt på tangentbordet. På de övre delarna av tangentbordet hittar du knapparna som låter dig göra snabba ändringar med minimal ansträngning. Full kontroll, placerad vid dina fingertoppar. 

Alloy Core RGB Membrane Gaming Keyboard har mediaknappar och snabbåtkomst för belysning

Spillsäkert

Tangentbordet har testats av HyperX för att vara spillsäkert mot upp till 120 ml vätska. Förödande olyckor med spilld vätska är inte längre ett problem, med Alloy Core RGB Membrane.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
HeatoN Guidar - Så väljer du rätt gamingtangentbord
1009249 HyperX HyperX Alloy Core RGB Membrane Gaming Keyboard HX-KB5ME2-NO HyperX Alloy Core RGB är ett membrantangentbord som kombinerar RGB med en imponerande byggkvalitet. Resultatet blir det ideala alternativet för gamers som är ute efter att piffa upp sin gaming-setup på ett funktionellt och prisvärt sätt. Med sex ljuseffekter och justerbar ljusstyrka kan du sätta din personliga prägel på ditt system. Den förstärkta, spillsäkra plastramen är konstruerad för ökad stabilitet, pålitlighet och säkerhet - för gamers som vill ha ett tangentbord som håller. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tysta, responsiva tangenter med anti-ghosting Membrantangenterna ger en taktil känsla, samtidigt som de är konfigurerade att vara tysta. Utöver det så ser Anti-Ghosting-funktionen till att varje knapptryck räknas, även när du trycker in många tangenter samtidigt. Mediaknappar och snabbåtkomst för belysning Styr din musik via mediaknapparna eller ändra ljuseffekt på tangentbordet. På de övre delarna av tangentbordet hittar du knapparna som låter dig göra snabba ändringar med minimal ansträngning. Full kontroll, placerad vid dina fingertoppar.  Spillsäkert Tangentbordet har testats av HyperX för att vara spillsäkert mot upp till 120 ml vätska. Förödande olyckor med spilld vätska är inte längre ett problem, med Alloy Core RGB Membrane. Gamingtangentbord 4,7 3 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord