Handledsstöd med memory foam och kylande gel

HyperX Wrist Rest

  Art.nr: 1007878
  • Kylande gel
  • Undersida i gummi
  • Sydda kanter för lång hållbarhet
  • Ergonomiskt designad för full-size tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

HyperX Wrist Rest är ett svalkande handledsstöd med memory foam för ditt tangentbord och handleder när du spelar dina favoritspel. Det är ergonomiskt utformat för normalstora tangenbord och ser till att dina handleder är avslappnade.

På undersidan sitter det ett mönstrat gummi som ser till att handledsskyddet ligger still även under pressade situationer.

Svalkande gel

Med en svalkande gel håller du dig sval under intensiva spelsessioner och med memory foam tappar handledsskyddet inte formen och får en längre livslängd.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1007878 HyperX HyperX Wrist Rest HX-WR HyperX Wrist Rest är ett svalkande handledsstöd med memory foam för ditt tangentbord och handleder när du spelar dina favoritspel. Det är ergonomiskt utformat för normalstora tangenbord och ser till att dina handleder är avslappnade. På undersidan sitter det ett mönstrat gummi som ser till att handledsskyddet ligger still även under pressade situationer. Svalkande gel Med en svalkande gel håller du dig sval under intensiva spelsessioner och med memory foam tappar handledsskyddet inte formen och får en längre livslängd. Gamingtangentbord 5 4 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord