Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Veckans klipp

Slimmat gamingtangentbord med snabb responstid

Logitech G213 Prodigy Gaming Keyboard

  Art.nr: 236520
  • Anpassningsbar RGB-belysning
  • Inbyggt handledsstöd
  • Anti-ghosting
  • Medieknappar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Logitech G213 Prodigy är ett tunt gamingtangentbord som är både slitstarkt och spillsäkert (perfekt för dig som gillar att ha dryck i närheten). G213 kombinerar prestandajusterade tangenter med det bästa inom taktil känsla och prestanda för datorspel. Du lirar med precision tack vare de snabba och responsiva tangenterna - anti-ghosting gör även att du behåller kontrollen när du använder fler tangenter samtidigt. 

Inbyggt handledsstöd 

Spela och skriv bekvämt med G213 Prodigy. Tack vare det inbyggda handledsstödet och justerbara fötter kan du lira eller jobba i en ergonomisk position. 

Anti-ghosting

Tangentbordet är utformat för spel vilket innebär att det arbetar fyra gånger snabbar än ett vanligt tangentbord. Med anti-ghosting behåller du dessutom kontrollen när du använder flera speltangenter samtidigt. 

Anpassningsbar RGB-belysning 

Sätt din personliga prägel på spelandet med den anpassningsbara RGB-belysningen som erbjuder 16,8 miljoner färger. Dessutom aktiverar du enkelt film och musik med de direkta medieknapparna.

236520 Logitech Logitech G213 Prodigy Gaming Keyboard 920-008090 Logitech G213 Prodigy är ett tunt gamingtangentbord som är både slitstarkt och spillsäkert (perfekt för dig som gillar att ha dryck i närheten). G213 kombinerar prestandajusterade tangenter med det bästa inom taktil känsla och prestanda för datorspel. Du lirar med precision tack vare de snabba och responsiva tangenterna - anti-ghosting gör även att du behåller kontrollen när du använder fler tangenter samtidigt.  Inbyggt handledsstöd  Spela och skriv bekvämt med G213 Prodigy. Tack vare det inbyggda handledsstödet och justerbara fötter kan du lira eller jobba i en ergonomisk position.  Anti-ghosting Tangentbordet är utformat för spel vilket innebär att det arbetar fyra gånger snabbar än ett vanligt tangentbord. Med anti-ghosting behåller du dessutom kontrollen när du använder flera speltangenter samtidigt.  Anpassningsbar RGB-belysning  Sätt din personliga prägel på spelandet med den anpassningsbara RGB-belysningen som erbjuder 16,8 miljoner färger. Dessutom aktiverar du enkelt film och musik med de direkta medieknapparna. Gamingtangentbord 5 2 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingtangentbord